Érdemes elkezdjek kajakozni? Esetleg evezni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, eddig soha nem kajakoztam, de nagyon megtetszett ez a sport. Meg az evezés is, de a kajak azért kicsit jobban. De erre kicsit későn jöttem rá és nem tudom hogy érdemes-e még belekezdeni. Nem feltétlen szeretnék versenyezni(persze nem bánnám, de nem szakad meg a szívem ha már nem lehetek olimpiai bajnok) Nem vagyok már túl öreg hozzá? Tudnátok ajánlani jó budapesti egyesületeket ahol ennyi idősen el lehet kezdeni? Előre is köszi a segítséget! Ja! És szerintetek kajakozni vagy evezni érdemes inkább elkezdjek?2014. júl. 20. 13:06
1/7 anonim válasza:
Kajakosként ajánlom a kajakot, szerintem nem vagy túl öreg, hogy elkezd. sajnos nem tudom, hogy milyenek a klubok Pesten, de azt hallottam, van több is, biztos találsz egyet ahol felvesznek. Ha elkezded, ne várd azt, hogy rögtön menjen rendesen, kezdetben sokat fogsz úszni is, de ha kitartóan edzel pár évig, végigcsinálod a téli felkészüléseket, akkor versenyezhetsz is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :) Remélem tényleg találok olyan helyet ahova foölvesznek!
2014. júl. 21. 15:32
3/7 anonim válasza:
Én is kajakosként mindenképpen a kajakot ajánlom és egyáltalán nem vagy túl öreg hozzá. Pesti egyesületekből az MTK, Lágymányosi Spari, UTE amik egész jók.
4/7 anonim válasza:
Én evezősként az evezést is tudom ajánlani.Lehet hobbi sportként űzni,de lehet versenyezni is.A versenyzéshez sem vagy túl öreg én is ismerek ilyen idős embereket mint Te,15 évesen jöttek le de már elvitték OB-ra meg ilyenekre.(csak kicsit előtte kell lemenni legalább fél évvel,de ha szeretnél versenyezni lehet,hogy kezdetben még kimaradsz de egyszer úgy is elvisznek.+a kajak csak a felső testet erősíti (persze edzik sok sok futással) ,de az evezés a lábat is erősíti és nem kell annyit futni,de azért ott is szoktak állóképességet fejleszteni.Budapesten van evezős egylet biztos,hogy felvesznek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 28. 11:49
6/7 anonim válasza:
Én is kajakosként a kajakot ajánlom,kicsit se vagy öreg hozzá :D csak sajnos én nem tudok budapesti egyesületeket :/ de biztos találsz :) sok sikert hozzá
7/7 anonim válasza:
Na mi lett? Elkezdtél kajakozni vahy evezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!