Ha csak én keresem a másikat facebook-on akkor nem érdeklem? Vagy vannak ilyen emberek akiket keresni kell?
Vannak, akiket tényleg keresni kell. Mondjuk ez nálam úgy megy, hogy egy darabig próbálkozok, aztán hagyom, és csak a keresésre reagálok. De ez inkább a másik oldal, nem az, amire te gondolsz.
Puhatolózz, hogy mi van.
Az, hogy ha nem keresnek bizonyos emberek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekled őket.. Nem mindenki egyforma, vannak sokkal zárkózottabb emberek, akik félnek nyitni a másik felé, holott akarnának.. Őket tényleg keresni kell, én is ismerek ilyet és nem érzem azt, hogy leszarna, hiába mindig én keresem.. Tudom, hogy ő ilyen és kész :)
Akik valóban nem törődnek veled, akkor azt úgyis megérzed, még úgy is, ha ők keresnek állandóan..
Nem feltétlenül. Nem mindenki nagy facebookos van olyan aki nem szereti a virtuális kapcsolat tartást. Ha ez a személy élőbe se keres vagy nem hív/ír soha hogy menjetek el valahova stb. akkor van baj.
Én olyan vagyok akit keresni kell fbon de pl ugyan annyiszor hívom a barátaimat talira mint ők engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!