Ha valaki folymatosan ignorálja az üzeneteimet facebookon/messengerön, akkor nem érdeklem őt?
Figyelt kérdés
Utálom, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de érdekelnek a vélemények.
Ugye a Messenger mutatja, hogy ki mikor aktív.
Ha én írok valakinek, és látom, éppen aktív/ órákig vagy akár egy napi nem ír vissza, miközben ránéz az alkalmazásra, akkor az le se sz*r engem?
Én is szoktam olyat néha, hogy megnézem az üzenetet te egy ideig nincs kedvem reagálni, de azért nem rendszeresen.
Most már úgy vagyok ezzel a néhány emberrel, hogy oké, innentől én sem keresem őket, mert meguntam.
Tudom, hogy gyerekesen hangzik, csak kissé rosszul esik.
2015. aug. 2. 13:44
1/1 anonim válasza:
Ha néha történik ilyen akkor épp más dolguk van. Ha rendszeresen nem válaszolnak akkor teljesen nyilvánvaló, hogy már unnak. Attól, hogy a barátaid nem kell minden egyes pillanatban rajtuk lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!