Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mar sokszor írtam egy lánynak es mindig jól elbeszélgettünk de ha ő nem ír rám soha akkor ugye nem erdeklem?
Figyelt kérdés
Szám szerint 6-szor kerestem már én.2016. dec. 2. 19:22
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy akkor nem érdekled! Lehet csak félős
3/6 A kérdező kommentje:
Ahogy beszélgetünk meg amiket kérdez nem hinnem, hogy félős lenne, főleg nem ugy, hogy szinte egész nap beszélünk. Valamint én sem ugy beszélgetek vele, hogy eszébe jusson ilyesmi
2016. dec. 2. 19:46
4/6 anonim válasza:
En ugyanigy vagyok mint te hogy nem ír rám aki tetszik, csak én rá mindig... szerintem ne irj neki egy darabig, ha erdekled irni fog! ;) 2es voltam
18L
5/6 anonim válasza:
Amit a #4 írt én is azt írtam volna :D
6/6 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek, hanyagolom egy darabig ha nem keres akkor hiába is írok neki...
2016. dec. 2. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!