Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem érdeklem, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érdeklem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályomból, aki régebben fülig szerelmes volt belém, de nem éreztem iránta semmit, visszautasítottam. Aztán a tavaszi szünet után teljesen megváltozott. Valahogy nem is tudom, más lett a kisugárzása, egytalán nem volt sznob. Azóta ha egyeltalán a nevét kiejtik, görcsbe rándulok, pillangók röpdösnek a testemben stb. Egyszóval fordult a kocka, én lettem szerelmes belé. De már túllépett rajtam, számára már csak az osztálytársa vagyok, semmi több. Barátnője ugyan még nincs, előbb-utóbb ez lesz a vége. Elveszítem. Ezt szeretném megakadályozni. Az iskolakezdés tökéletes alkalom lenne arra, hogy újból "elcsábítsam". Valami tanács? 16/l

2016. aug. 31. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Megérdemled... szenvedj p'csa.
2016. aug. 31. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Keresd a társaságát. Próbálj először össze barátkozni vele. Vagy csak mond el neki, lesz ami lesz.
2016. aug. 31. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ezek után pénzért se kellenél
2016. aug. 31. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Egy tavaszi szünet alatt megváltozott?

Szerintem csak az böki a csőrödet, hogy már nem nyomul már nem te vagy a bálvány.

2016. aug. 31. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez a vonat már elment, kislány. :)
2016. aug. 31. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
na itt látható a tokéletes példa! kapartatni egy lány után majd leszarni és o fog kaparni a fiú után :)
2016. szept. 1. 11:27
 7/10 A kérdező kommentje:

1#: Köszi, kedves vagy! :)

Tudom, elszúrtam, de választ keresek. Gondolhattam volna, hogy ez lesz, mostmár mindegy, fikázhattok tovàbb, hogy mennyire elszúrtam. Csak nyugodtan.

2016. szept. 1. 16:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2#, megpróbálom :)))
2016. szept. 1. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy kis cyka vagy. Te sem tudod mit akarsz. Na ezért nem akarok én egyenlőre "páááárkapcsolatooot", mert sok lány nem is tudja mit akar. Na meg, lehet én járok rossz társaságokban, de azok a lányok, akikkel eddig találkoztam, vagy r!bancok, vagy hülye r!bancok, esetleg csak simán hülyék voltak, vagy nem tetszettem nekik, vagy csak haverként. Szegény srác túl korán akarta kezdeni. Örök lecke számára, h nem valljuk meg csak úgy az érzéseinket. 16f
2016. szept. 1. 23:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, kösz. :/
2016. szept. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!