Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hallotátok? Hogy Carry Fisher....

Hallotátok? Hogy Carry Fisher.. Meghalt. Ti hogy dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés
20 perce láttam a neten.....még most is könnyezek.......nem bírom elfogadni...ti? Hogy vagytok vele?
2016. dec. 28. 12:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
49%
Én feldolgoztam egy egyszerű, halk "dik"-kel a laptop előtt.
2016. dec. 28. 23:36
 32/34 anonim ***** válasza:
45%

"Én feldolgoztam egy egyszerű, halk "dik"-kel a laptop előtt."

Ez... XD. Nekem is ez az általános feldolgozási módszerem. :D

2016. dec. 29. 00:43
 33/34 anonim ***** válasza:
61%
Mielott bolondnak titulaljuk a kerdezot, nen artana tudni, hany eves. Egy 10-12 evestol, aki most latta a Star Warst es netan Leia hercegno az elso "szerelme" vagy peldakepe meg elfogadhato ez a viselkedes is. Egy felnott embertol mar nem nagyon, az teny.
2016. dec. 29. 01:30
 34/34 anonim ***** válasza:
49%
Volt neki az SW film, másban nem is láttam. De ha láttam volna több filmjét akkor sem rendített volna meg, mert egyrészt azt se tudom kicsoda, másrészt pedig nem tudok rajongani senkiért aki a filmvásznon, vagy a zeneéletben produkált eddig. Vannak túlzott fanatizmusban élő személyek akik kissé túlzásba viszik. Szerintem elég gáz. Mindenesetre nem azért mondom most ezt hogy bárkit megalázzak vele. Nyugodjon békében!
2016. dec. 29. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!