Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hallotátok? Hogy Carry Fisher....

Hallotátok? Hogy Carry Fisher.. Meghalt. Ti hogy dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés
20 perce láttam a neten.....még most is könnyezek.......nem bírom elfogadni...ti? Hogy vagytok vele?
2016. dec. 28. 12:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%
Hallottam. Aranyos, hogy ennyire megérintenek ezek még, majd felnősz. Mivel nem fűz hozzá semmilyen érzelmi kapcsolat, engem nem foglalkoztat jobban, mint a rajta kívül meghalt rengeteg ember az elmúlt pár napban. Nem volt zseniális színész sem, amiért a pótolhatatlan tehetségét marasztalnám...
2016. dec. 28. 12:51
 12/34 anonim ***** válasza:
35%
9-esnek: Még mindig nem ugrik be. Talán azért, mert sosem néztem a filmet. Itthon élek.
2016. dec. 28. 12:51
 13/34 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek: Hogy lehetsz ekkora hímnemiszetv te népművészeti váza? Nem tudom nálatok csecsenföldön hogy megy,de ha valaki meghal nem kérdezünk rá így: Az ki?Te túlmutálódott barom
2016. dec. 28. 12:53
 14/34 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon lesujtott engem is, eloszor el sem akartam hinni, azt hittem, valami kamu. Amikor azonban bemondtak a hiradoban is, mar sajnos muszaj volt elhinnem. Azt hittem, Alan Rickman, Bud Spencer, Prince, George Michael, Somlo Tamas, egy boliviai focicsapat es egy komplett orosz katonai zenekar halala, valamint a brusszeli, berlini, nizzai, muncheni terror utan ez az ev mar nem okoz tobb fajdalmat. Tevedtem:( nyugodjon bekeben, az Ero legyen vele!
2016. dec. 28. 13:01
 15/34 anonim ***** válasza:
36%
A felsorolt fele szinesz-enekeseknek a drog hozta elore a halalukat. Carrie-t is. A masik fele, meg mar idos volt, beteg is, szoval menniuk kellett.
2016. dec. 28. 13:06
 16/34 anonim ***** válasza:
27%
Na es? Akkor mar nem is fajo a halaluk vagy mi? Afolott meg kar palcat torni nehany embernek, hogy kabszeresek voltak, nem tudhatjuk, hogy vajon mi mennyire birnank a rideg valosag nyomasat az o helyukben.
2016. dec. 28. 13:16
 17/34 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tekintem saját halottamnak.

Részvétem azoknak, akik magukénak érzik a színésznőt.

Mindenki máshogy gyászol.

Ajánlom ezt a cikket, bízom benne, hogy segíthet: [link]

2016. dec. 28. 13:20
 18/34 anonim ***** válasza:
17%
Az kicsoda?
2016. dec. 28. 13:21
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy különc vagyok, de van elég hobbim, érdeklődési köröm, de dolgom is, idegen emberek nem érdekelnek, akkor se, ha színészek.
2016. dec. 28. 13:59
 20/34 Clay Morrow ***** válasza:

Én sajnálom hogy meghalt, de különösképpen nem hat meg, mivel csak Leia hercegnőként ismerem. Kissé ledöbbentem az este mikor megtudtam, ez az év kaszálta keményen a hírességeket: David Bowie, Alan Rickman, Bud Spencer, Prince, Pete Burns, George Michael, Carrie Fisher, Kimbo Slice, Gene Wilder, Kenny Baker, Muhammad Ali. Nyugodjanak békében!

Iggy, Chuck és a többi még bírjátok!!

2016. dec. 28. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!