Hallotátok? Hogy Carry Fisher.. Meghalt. Ti hogy dolgozzátok fel?
Hallottam, és már vártam, hogy valaki rákérdezzen a Gyakorin.
Carrie fiatal volt, 60 éves, még bőven élhetett volna. Ez így persze igazságtalan, hiszen egy remek ember volt. Ha láthatná, hogy mennyien gyászolják, biztosan boldog lenne.
Tegnap délután olvastam én is a cikket, és szíven ütött, de el kell fogadni.
Idén sok jó ember távozott el, Alan Richman, Bud Spencer, ez ellen nem lehet mit tenni.
Nézd meg tőle a kedvenc filmjeid, neki ez a hagyatéka, sokan az ő filmjein nőttek fel.
George Michaelt sem ismertem. Valami énekes volt állítólag, Carry Fisher meg a Star warsban szerepelt gondolom.
Engem nem szokott az ilyesmi megrázni, nem ismerem a munkásságukat, de mint minden ember halálának meg kell adni a tiszteletet. Nem ismertem, nem beszéltem velük, azt se tudom hogy néznek ki, miért sírjak? Nem voltak közeli hozzátartozóim.
#4: Ő volt Leia hercegnő a Star Warsban, nem igaz hogy nem ismerted a nevét. Hol élsz te?
Ő halt meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!