Hallotátok? Hogy Carry Fisher.. Meghalt. Ti hogy dolgozzátok fel?
Lehet hogy most egy világ fog összedőlni bennetek de engem egy színész halála sem tudott megrázni. Bud Spencer, Robin Williams, Carry Fisher. Sajnálom őket, jó színészek voltak, de sosem voltam egy színésznek sem a rajongója és nem is leszek. Mély részvétem a családtagoknak, de nem ismertem őket, láttam pár filmjüket amik jók voltak és tetszettek és olyat is láttam ami nem volt túl szórakoztató. Nálam nagyjából ennyi volt. El kell fogadni hogy az emberek meghalnak.
Engem pl a don kanyari ütközetek ráztak meg jobban, nagyapáink ott vesztették az életüket, harcoltak a hazánkért hogy ne szálljanak meg minket idegen emberek és erőltessenek ránk egy olyan ideológiát ami csak elnyomást hoz. Volt aki meghalt és volt akit halálra dolgoztattak "jóvátételként". Én ezen tudnék most is sírni.
Úgy dolgozom fel, hogy sehogy. Sajna épp elég szarlé van a saját életemben is, nem szeretném mások fájdalmait is magamra vállalni.
Onnantól kezdve, hogy nagyon nem szeretem a SW-t, onnantól kezdve meg sajnos pláne ne rendített meg a hír.
Sajnálom őt, nyugodjon békében, de ez nem olyan dolog, amit neked kell feldolgoznod.
Engem megrázott, mert majdnem ez történt velem. Pár hónapja meghalt anyukám agyvérzésben (51 volt). Elvesztette az eszméletét, pár napra rá meghalt.
Carrie lányára gondoltam, hogy most ugyanaz történik vele is, mint velem, és hogy ennyire még soha nem éreztem, hogy min megy át egy másik ember.
"Egy ember halála tragédia. Millióké statisztika."
Na es azok aki onhibajuk ellenere halnak meg gyogyithatatlan betegsegben vagy az utcan fagynak meg uress gyomorrak azokat is megsiratod? Na ugye hogy nem...
"Túlzásokba ne essünk. Neki mégiscsak az édesanyja hunyt el!"
Nekem is.
Nincs mit feldolgoznom, sajnálattal tudomásul vettem, mint a normális emberek általában.
Te viszont szerintem kezeltesd magad Kérdező!
"....még most is könnyezek......nem bírom elfogadni..."
Ez nem normális viselkedés, egy idegen ember kapcsán, akit egyetlen szerepben láthattál.
Mit fogsz csinálni, ha egy közeli hozzátartozód, vagy kedves kutyád (ha van ilyen) hal meg?
Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!