A férjetek/párotok hajlandó ülve végezni a kis dolgát?
Lehet, hogy nálunk a fiúk és a férjem csinálnak valamit rosszul, de nálunk három pasi után sincs disznóól a wc-ben.
Most várom a harmadik fiút, minden szagra érzékeny vagyok, túl se élném, ha mindenhol vizeletcseppek száradnának. :(
Múltkor kérdezte egy srác itt gyakorin, miért baj, ha a csapba vizel. Mert úgy nem fröcsög, rögtön frakat is mos, és úgy is leöblíti.
Szerintem össze kéne hozni a kérdezővel. :)
Nem véletlenül alakult ám ki hogy a férfiak állva pisilnek. A nők csak simán odaülnek, de egy férfinak nyomorúságos módon kis terpeszben két kézzel a lábad között matatva kellene célozni.
Én speciel soha nem hugyozom össze a padlót, de a wc peremét se. Azt, hogy a barátnőm megkérjen vagy rámparancsoljon ez ügyben nem hagynám. Kevés nyomorultabb dolog van amikor egy felnőtt embernek megmondják hogy hogy végezze a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!