A férjetek/párotok hajlandó ülve végezni a kis dolgát?
Én is inkább állva pisilnék, ha tudnék...
Minden este felmosok, nem tart tovább 5 percnél.
Minden ferfi tudja hogy ha allva csinalja akkor bizony kifrocsog, neha mellemegy, par alkalom utan ugy nez ki a vece mint a disznool. Nyilvan van akinek a felesege ezt toleralja es takarit szorgalmasan, meg van olyan is aki sajat maga van annyira igenyes hogy nem akarja osszekoszolni a vecet ha nem muszaj...
Aki ezt a ferfiassaganak a korlatozasakent eli meg annak meg baj van a fejeben.
Tipikusan az a helyzet amikor már semmi sem jó.
Pisis lehet az ülőke,hajtsd fel.
Pisis lehet a föld,ülve pisilj.
A következő az lesz hogy a férfi építsen magának kinti budit és oda járjon,nehogy az őnaccsága egy foltot is felfedezzen a PRIVÁT VÉCÉJE körül.
Aztán kikerekedett szemmel nézi hogy dugja a szomszéd Mariskát,mert az legalább nem szabogatja ilyen marhaságokkal.
Változó néha ülve néha nem. De összekoszolja a budit bárhogyan, akkor oda szoktam hívni és megkérem, hogy állítsa vissza az eredeti állapotába. Tisztítószer van bőven...
Ha mindenki maga után takarít (persze a gyerek kivétel), akkor jobban vigyáz/ figyel arra, hogyan használja a WC-t és nem csak berohan, összevizeli azt ott hagyja, mint eb a *** -t.
Nem is olyan jelentéktelen ez a kérdés mint ahogy sokan gondolják.A nők sem egyformák,de az olyan nő akinek fontos a tisztaság,azt ez a "mellémenés" zavarni fogja. Főleg mert szaga is van egy idő után. És nem egy-két napról van szó. Két-három óránként takaritgatni a wc-t,elég idegesítő lenne. Ezenkívül van ahol szőnyeg féle van ezen a helyen,azt nem lehet csak úgy feltörölni.
Itt is látható a férfiak és nők közt lévő különbség,ami egy férfinak jelentéktelen apróság az egy nőt nagyon is fáraszthat és zavarhat.
Szerintem egy normális férfi megérti a problémát és próbál tenni ellene valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!