Sosem ittam meg alkoholt?
Soha nem ittam meg alkoholt,de nem is hianyzik oszinten szolva.
Rettegek attol ,hogy nem tudnam magam koordinalni berugva ,viszont lesz most egyetemen golyabal,amire megyek es szeretnek koccintani a tobbiekkel,nem akarok kilogni a sorbol..
Mire szamitsak? Milyen erzes berugva lenni? Nincs valami amivel megakadalyozhato az hogy berugjak,hiaba iszok? 😁
Attól még, hogy iszol nem rúgsz be automatikusan.
Amúgy meg sosem értettem azokat az embereket, akik azért nem mernek, akarnak inni mert félnek elengedni magukat. Az benne a lényeg, hogy elenged magad.
De mindegy, egyél előtte, ha lehet közben is (én amúgy is mindig megéhezem amikor iszom), igyál vizet is, és lehetőleg ne rövidezéssel kezd az estét. Sőt, ha alapból el akarod kerülni a részegséget, első alkalommal jobb, ha nem is rövidezel, igyál sört. Nem fogsz berúgni. Amúgy meg arra a kérdésre is válaszolva, hogy milyen érzés berúgva lenni... Részegség és részegség között is van különbség. Jó társaságban, királyul is érezheted magad, minden jó, és könnyebb, és sokkal magabiztosabbnak érzed magad, de ha béna vagy, és túl sokat ittál, akkor szédülsz, hányingered van, és nem túl jó.
#2: A szűz tiniknek is ezt mondod, akik szexre vágynak? OK, az alapvetőbb vágy, de akkor is... :D Magyarország elég piás ország, megértem, ha valakit foglalkoztat a gondolat.
Kérdező, ne akarj berúgni, koccinthatsz egy vodka-narancslével is vagy valami más lightossal. Egy felestől se rúgsz be, hacsak nem vagy valami extrém érzékeny.
De ha nem akarsz inni, ne is igyál soha semmit. Úgyis hasznos megtanulni nemet mondani, még szükséged lesz rá.
Mindenkinek más a részegség. Nekem pont olyan, mint a józanság, csak hangulatosabb, könnyen elalszom, másnaposság nincs, max. idióta keverésnél (de már rutinos vagyok, kezdőként ittam össze mindent :D) ja és rossz minőségű piát sem ajánlok, több okból sem, brrrr.
De van, aki rosszul érzi magát vagy megváltozik.
Egy pohár valamitől nem fogsz berúgni, hiába nem ittál még előtte.
Persze feltételezve, hogy abban a pohárban nem 2 deci tömény van.
Amúgy jó érzés berúgva lenni, nyilván nem hiába ez a fiatalok hétvégi szórakozása. Szerintem nagyon jó időnként kirúgni a hámból és ellazulni. Persze nem kell nagyon durván berúgni, hogy már azt se tudd lány vagy-e vagy fiú, mert az már inkább szar, de mértékkel király érzés.
"Nincs valami amivel megakadalyozhato az hogy berugjak,hiaba iszok? 😁"
De, igen. Nem iszol literszámra, hanem csak egyetlen pohárral. Annyitól senki nem rúg be, még egy kezdő sem.
Nem értem miért hiszi egy-két ember, hogyha megiszik egy pohár pezsgőt vagy akármit, attól már be fog szédülni az árokba. Ez nem így működik. Annál jóval több alkohol kell. Ha meg nem ismered a határaidat, akkor nem egy ilyen alkalomkor kell tesztelgetni és ész nélkül vedelni. Szóval fogod magad, odamész, a koccintáskor koccintasz velük, iszol pár kortyot és annyi. Amellett meg iszol vizet vagy üdítőt vagy akármit, attól nem fogsz berúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!