Létezik olyan ember aki sosem iszik alkoholt?
A sohát úgy értem, hogy..pl.ott van keresztapám, csak akkor ivott mindig ha apám elvitte egy kocsmába, magától soha, ez évente kb 4 alkalom, rá is mondhatom, hogy soha.
Igen meg vagyok szomorodva, hogy ilyet kérdezek, nem, sajna sosem fogom elfogadni, hogy normális dolog vedelni és igen, fogalmam sincs milyen témába tehetném ezt. :D
Az iszlám vallás tiltja az alkohol fogyasztást.
De pl itt vagyok én. Eddig életemben 3szor ittam. Sose voltam kocsmába, az egyik szülinap, a másik szilveszter a harmadikra nem emlékszem xD De nem jött be annyira, hogy rendszeresen csináljam, szóval legközelebb max köv. szilveszterkor fogok...
Nálunk a családban senki sem iszik, már szinte hagyomány...
Nagyszüleim soha... Nagypapám nem rég hunyt el, egész életében semmilyen alkoholt nem ivott.
Anyukám gyűlöli az alkoholt, apukám pedig csak sört és évi 2-3szor kb. Én pedig szintén gyűlölöm az alkohol ízét, egyedül borozni szoktam, de nagyon ritkán és max 1deci naponta, ami egyébként még egészséges is.
42 éves vagyok, és soha nem ittam alkoholt. Még szilveszterkor is gyerekpezsgővel koccintok.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek fogalma sincs milyen íze van a bornak, sörnek (sör nagyon büdös) pálinkának, konyaknak, és a többinek.
Az ok is egyszerű miért nem iszom.
Alkoholista anya mellett nőttem fel, és megfogadtam gyerekfejjel, hogy én sosem fogok alkoholt inni, engem soha senki nem fog még spiccesnek sem látni. Betartottam a fogadalmamat. Hál istenek a családom többi tagja, és a barátaim nem erőltetik az alkohol fogyasztását..
Nagyon jó ezeket olvasni, köszönöm a válaszokat!
ismerek egy pár embert, aki megveti az ivást, sajnos nem közeli rokonok, így jutott eszembe ilyen kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!