Mondom, az első szériákban még voltak értelmesek, azt le is írtam. De az utolsó 3 szériában egy-két kivétellel, és azokat kiszórták többnyire az elején, mert uncsik, szinte az összes ilyen volt. Pedig nem is néztem, de óhatatlanul szembejöttek velem a neten.
Most is vhogy elolvastam azt, hogy az iskolai héten miket mondtak... hát komolyan elsírom magam, pedig nem én vagyok a legműveltebb ember a világon, de amit szinte mindegyik "alakított" ott... aki megnézett egy VV Fanni-szériát, és utána jelentkezik a műsorba, arról megvan a véleményem.
2016. nov. 15. 15:07
22/26 anonim válasza:
Jaa, hogy te is az ilyenek közé tartozol... akkor már érthető, véded a magadfajtát. Ettől még én is agyhalottnak tartom azokat akik ilyen szarokat néznek.
2016. nov. 15. 15:07
23/26 anonim válasza:
Milyen az a magamfajta?
A sulis hét java szándékosan meg van játszva, ahogy az a viasatos műsor is.
Mondom, itt a legnagyobb agyhalottak ti vagytok, ahogy nyomjátok a sódert, mert marha értelmiséginek érzitek magatokat ettől, közben meg 3 összefüggő mondatot nem tudtok megfogalmazni, valódi kritikát.
2016. nov. 15. 15:16
24/26 anonim válasza:
Nekem azon kívül, hogy léteznek, semmi bajom velük.
2016. nov. 16. 12:31
25/26 anonim válasza:
Valamit megtudhatnék róluk? Kik ők? Esetleg fényképpel lehetne illusztrálni?
2016. nov. 16. 13:08
26/26 anonim válasza:
Egy drogos ma.om igazabol aki feszit a 65 kilojara ugy megy mint egy 15 eves aki lottot nyert majd kiesik a sajat arcan megvedeni nem tudja magat kesz ervekkel csak mocskolodassal, ha valaki elmondja a szemebe az igazat mar menekul meg akkor mar a masik fel a k....g. Egy igazi s..g fej , probalt nezettseget csinalni de teljesen lejaratta magat a srac. Neztem a parbajt azt ilyet tol"studioangyal" es mintha a hoban lett volna lefekzdt a foldre es angyalkat csinalt. Egyszeruen szanalmas , plusz azt hisz ,hogy valaki. Kozben sehil sincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!