Mi bajotok a vv tivy típusú emberekkel?
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Rohadt unalmas ez a VV téma, nem volt elég válasz az előző 2 kérdésben?
"#10 Maximum a kislányoknál. Mivel ez a tivi kb egy 10 éves szintjén van. Szerintem már egy gimis lány is lenézi, nemhogy egy nő."
Ismerek felnőtt nőket összejöttek, 30 év feletti pasival. Pasinak IQ = 10 éves gyereké.Vagyis olyan mint vv tivy.Néha idegileg kiborulnak pasijuk buta gyerekes viselkedés/beszólásaival.Egyébként nagy boldogságban élnek együtt. :-)
"Számomra mindenki leírta magát, aki egyáltalán jelentkezik egy ilyen műsorba. Bajom nincs velük, de emberileg nullának tekintem őket."
Ezt ki is tudnád fejteni, hogy miért?
16-os, ezt nem én írtam, de nekem is megvan róluk a véleményem.
- ez talán azokra nem igaz, akik az első szériákba jelentkeztek, mert nem feltétlen tudták, mi vár rájuk, de azóta annyi szériát láttunk, hogy egy diplomás, intelligens embernek lassan tényleg ciki ide jelentkezni, mert a lakók többsége buta, erkölcstelen, beképzelt, viselkedni nem tudó proli marha. "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók"... szóval egy kalap alá kerül az ilyen VV Éva, Fannika és társaival.
- a másik meg, ahhoz, hogy vkinek ne jelentsen gondot, hogy az életének minden mozzanatát lefilmezik a sz.ástól kezdve addig, hogy hogyan ásít, miközben felkel, az már sokak számára egészségtelen mértékű exhibicionizmusra utal
Értem, tehát csak a szokásos.
Magyarul egy szállal nem vagy értelmesebb, mint akiket szidsz :D
Miért nem lennék attól értelmesebb, hogy megvan róluk a véleményem? Mert ki merem mondani? Vagy nem hallottál tőlem új gondolatot?
Nem én vagyok az, aki önszántából megy parádézni azok közé, akiknek a szókincse a csicskag...iből meg a bmegből áll...
Ööööö csak úgy szólok akkor, hogy két VV győztest is ismerek közelebbről.
Az egyik VV Szabolcs, a másik VV Attila.
Egyiknek se volt minden második szava bammeg, nem anyáztak, nem okádtak részegen meg sorolhatnám. Bementek, taktikáztak, nyertek. Házat, pénzt, autót, amiért te évtizedekig dolgozol....
Mi ezzel a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!