Mi bajotok a vv tivy típusú emberekkel?
Szerencsére sok tapasztalatom nincs vele, de kevés dolog jut róla eszembe... Ezek közül néhány:
- idióta
- nagypofájú tuskó
- Taigetosz-szökevény
- feltünési viszketegségben szenvedő fazon
- még egy indok, hogy ne nézzek tv-t.
Ha véletlenül TV-t is nézek, akkor marad a hírferdítő műsor, időjárás saccolás és a Kungfu panda :D
Ezt egy másik kérdésben már alaposan kifejtettük, bár szerintem ezt is te írtad ki. :D
www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__8230599-csajok-ti-jarnatok-vv-tiv-tivyhez-hasonlo-karakterrel
Mik ezek a vv tiviys kérdés most gyakorin, nem unjátok?:D
És semmi majom vele, meg senkivel se, mindenki azt csinál amit akar :D
A VV-t nem nézem, de a srác egy-két videóját láttam (sztem íazt is a gyk miatt, mert nem értettem, miért van a "szökik a málna" minden 2. kérdésben :D)... hát végig sem tudtam őket nézni, kb. az IQ-m zuhant attól, amit láttam.
A legnagyobb baj sztem vele, hogy buta, műveletlen, faragatlan, és erre még büszke is (aztán hogy ezen felül még hogy múlta felül/alul magát a VV-ben, nem tudok nyilatkozni). Arról nem is beszélve, hogy arcra is kb. ez a "tuti nincs agya" típus.
"Mi bajotok a vv tivy típusú emberekkel?"
+
"Szerencsére sok tapasztalatom nincs vele, de kevés dolog jut róla eszembe... Ezek közül néhány:
- idióta
- nagypofájú tuskó
- Taigetosz-szökevény
- feltünési viszketegségben szenvedő fazon"
+ pénzes
+ celeb is
Akkor 10/10 álompasi lesz lányoknál/nőknél.Tőlük nedves lesz bugyiuk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!