Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen mi értelme is...

Tulajdonképpen mi értelme is van így az életemnek?

Figyelt kérdés
Tengernyi mentális gondom van, amiktől nem bírok megszabadulni. Minden túlzás nélkül, a napom nagy részében csak arra gondolok, hogy hogyan ugorhatnék ki ebből az egész ,,játszmából". Ez a rengeteg sérülés lelki bántalmazásokból jött össze. Az évek alatt annyian kihasználtak, bántottak, hogy szociális fóbiás lettem. Képtelen vagyok megbízni bárkiben is. Viszont nagyon vágyok a szerelemre. Viszont félek attól, hogy ha valami csoda folytán összejönne egy párkapcsolat, szegény lány rosszul érezné magát mellettem. Ezt nem szeretném! Éppen ezért nem is ismerkedek, bár amúgy sem merek. Pedig nagyon érzelmes típus vagyok. De a pszichém sajnos nem egészséges, így még csak gondolnom sem szabadna a szerelemre. Nem érdemlem meg, mert nem vagyok rendben. Nagyon nem. Azt veszem észre, hogy napról napra nehezebb, és egyre jobban ellep a ,,gané", amiből igazából csak magam tudnék kimászni. De nem áll mellettem senki, ez így borzasztóan nehéz. Mások mindig rámförmednek, hogy ,,Fejezd már be az önsajnálatot!"... Blablabla... Ez nem önsajnálat, csak egyszerűen szétment az idegrendszerem. Megnyugvást a hobbim ad, de a rohadt iskola miatt nem bírom űzni a kedvenc elfoglaltságomat. De a szakma meg kell. Összefoglalva, mi értelme van úgy az életemnek, ha a két általam legnagyobbra tartott dolog (szerelem, hobbim) nem lehet szerves része?
2016. nov. 10. 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mégis mit vársz? Ha valaki nem azt írja amit szeretnél, akkor nagyon irritálóan gyengén visszaszólsz, meg jön ez az önsajnáltatás vagy mi, hogy téged itt is mindenki bánt... meg hangoztatod,hogy csak te tudod meg oldani, akkor tőlünk mit szeretnél ?

Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem menj el egy pszihológushoz, ha esetleg nem sportolsz kezdj el, és tegyél meg mindent azert h találj valakit, bár ez könnyebb lenne, ha előtte a lelki problémáidat meg tudnád oldani (ez elég sablon tudom de ennyi infobol, itt nem lehet mast..) És Z emberek, nem nekik lesz rosz azzal,hogy bizalmatlan vagy hanem neked, lehet nagyon naív vagyok de én hiszek az emberekben és inkább csalódok többször, de közben megtalálom az értékes embereket. Barátok, család? Közös programok ? Könnyebb depressziosnak lenni ha egyedül vagy és csak gondolkozol .

2016. nov. 12. 07:27
 22/24 A kérdező kommentje:
És az nem irritáló, amikor valaki olyat ír, hogy mentőbe rúgdosná a másikat? Neeem, az teljesen normális, fogjunk össze a kérdező ellen... Barmok.
2016. nov. 12. 16:56
 23/24 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, ,,mentőbe is ütnélek".
2016. nov. 12. 16:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk a lényegen nem változtat. Brutális nagy s***fej, aki ezt írta,de az is, aki a védelmére kel.
2016. nov. 12. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!