Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen mi értelme is...

Tulajdonképpen mi értelme is van így az életemnek?

Figyelt kérdés
Tengernyi mentális gondom van, amiktől nem bírok megszabadulni. Minden túlzás nélkül, a napom nagy részében csak arra gondolok, hogy hogyan ugorhatnék ki ebből az egész ,,játszmából". Ez a rengeteg sérülés lelki bántalmazásokból jött össze. Az évek alatt annyian kihasználtak, bántottak, hogy szociális fóbiás lettem. Képtelen vagyok megbízni bárkiben is. Viszont nagyon vágyok a szerelemre. Viszont félek attól, hogy ha valami csoda folytán összejönne egy párkapcsolat, szegény lány rosszul érezné magát mellettem. Ezt nem szeretném! Éppen ezért nem is ismerkedek, bár amúgy sem merek. Pedig nagyon érzelmes típus vagyok. De a pszichém sajnos nem egészséges, így még csak gondolnom sem szabadna a szerelemre. Nem érdemlem meg, mert nem vagyok rendben. Nagyon nem. Azt veszem észre, hogy napról napra nehezebb, és egyre jobban ellep a ,,gané", amiből igazából csak magam tudnék kimászni. De nem áll mellettem senki, ez így borzasztóan nehéz. Mások mindig rámförmednek, hogy ,,Fejezd már be az önsajnálatot!"... Blablabla... Ez nem önsajnálat, csak egyszerűen szétment az idegrendszerem. Megnyugvást a hobbim ad, de a rohadt iskola miatt nem bírom űzni a kedvenc elfoglaltságomat. De a szakma meg kell. Összefoglalva, mi értelme van úgy az életemnek, ha a két általam legnagyobbra tartott dolog (szerelem, hobbim) nem lehet szerves része?
2016. nov. 10. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

komoly anyagi vagy szervi betegségről-problémáról nem írtál,vagyis igazi problémád nincs.

ami van azt csak generálod magadnak,mert jó dolgodban ráérsz generálni.

2016. nov. 10. 20:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Oké, ezt nem hagyhatom szó nélkül. 11-es, te nagyon intelligens! Olvasd el a legelső kommentet, amit jómagam írtam. Képzeld, mindig is durva anyagi gondjaim voltak. De szerinted csak az lehet padlón, akinek nincs pénze? Eeeez igen, fiam, gratulálok az eszedhez. De hogy téged sem azért szeretnek, az fix...
2016. nov. 10. 20:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Szervi gondjaim viszont nincsenek, szerencsére. De a lélek nem tartozik az emberhez, te IQ-bajnok? -_- Az viszont tropa.
2016. nov. 10. 20:11
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát öreg, egy atyai saller kijárna neked, hátha vissza tévedsz a valóságba. Attól, hogy itt mindenkit lenézel, még ugyanolyan defektesek, mint te vagy. Ez a defekt maga az élet. Másként értékeljük a dolgokat, mert más az értékrendünk. Akinek hiányzik egy lába, annak az fáj. Aki rákos, az meg élni akar. Mindig az kell, ami nincs, ez az elégedetlenség alapvető tulajdonságunk. Egy pohár vizet most kiröhögsz, de a sivatagba lékelnéd a kaktusz szárát egy cseppért. Csak azokat a szar dolgokat érted meg, amik veled történnek.

Az életednek az is az értelme, hogy megértsd, megéld és megtanuld kezelni a sok szutykot, amiben most épp vagy és még leszel. Önigazolásokat kergetsz, okokat generálsz, hogy miért(!) nem megy, a megoldás az smafu, az le van szarva, azt majd valaki odahányja eléd. Há' nem fogja. Ja, és persze emiatt mindenki szemét.

Amúgy meg nehogy már eljátszd Terézaput, hogy azért nincs párkapcsolatod, mert ezzel csak meg akarod óvni a nemlétező párod! Ez önmagában szánalmas. Bízd a leendő párodra, hogy elvisel-e, vagy netán melletted(!) lesz, melletted akar-e lenni.

2016. nov. 10. 21:14
 15/24 A kérdező kommentje:
Jajj, de ki lettem osztva! :O Atyai saller? Nem vagyok gyerek, ezt elszúrtad. Bár nagyon öreg sem. De marha okos vagy te is, ha mindent ütlegeléssel akarsz elintézni. Amúgy meg olvasni sem tudsz. Említettem a leírásban, hogy a bajaimat csak én tudom megoldani. De úgy könnyebb lenne, ha lenne olyan, aki lelkileg támogatna. Ne itt vezesd le a frusztrációd, te észkombájn...
2016. nov. 10. 21:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Élőben persze te is egy meghunyászkodó kis hadd ne mondjam, mi vagy, aki csak bólogat...
2016. nov. 10. 21:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Gyertek még, izomtibik! Eszetek lenne, csesszétek meg, ne csak a pofátok járjon!
2016. nov. 10. 21:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem, mikor a padlón voltam az segített, hogy elmenetem önkéntesnek.
2016. nov. 10. 22:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem öcsém. Valószínű élőbe még a mentőbe is ütnélek.
2016. nov. 10. 22:57
 20/24 A kérdező kommentje:
#19 Na, gyere! :D Majd megijedek, ha lesz rá időm! :D
2016. nov. 11. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!