Komolyan zavarja a pasikat ha egy nő sokat beszél?
Én imádok fecsegni és ha picit zavarban vagyok mág többet beszélek,vagy ha valakit épp csak megismertem
23N
Ha hülyeségekről fecseg, az irritál. Pont ezért nevezik fecsegésnek, mert tartalmi mondanivalója nincs. Engem hidegen hagy, hogy melyik barátnője milyen műkörmösnél járt, milyen hajat akar magának csináltatni, ki kivel kavar meg ilyen felszínes baromságok. Imádok humorizálni is, de a humorhoz kell a legkomolyabb intelligencia. Ha nem érti meg a humoromat, akkor nagy baj van. :D
Ha komoly, értelmes témákról pl. az élet értelméről, univerzumról, reinkarnációról, emberek működéséről, érdekes hobbikról, könyvekről, filmekről, zenékről, tervekről/célokról, hosszútávú elképzelésekről, akkor beszéljen csak, amennyi jól esik neki, persze úgy, hogy meghallgat engem is, mert ezek érdekelnek engem.
Néha amúgy az ilyen műkörmös dumálásoknak is van értelmük (bár én a műkörmözésről is tudok rendkívül szórakoztatóan, és legalább annyira lebilincselően beszélni, mint a reinkarnációról :D). Mert érted, van, amikor nem vágysz megnézni valami überfrankó művészfilmet, hanem csak valami limonádét...
Egyébként hogy kell elképzelni nálad az élet értelmére vonatkozó beszélgetéseket? Mert azért az ember fejében ez a téma pl nincs benne úgy napi szinten.
#23: igazad van, nem mindig kell filózni. :)
Úgy, hogy mondjuk olvasok egy jó könyvet, vagy ő és elmondja, hogy mi tetszett benne, mivel nem ért egyet, mivel igen és megvitatjuk hosszasan, lemegyünk a mélységekbe.
a mondandótól függ.
ha üres locsifecsi,vagy mások kritizálása,vagy nyavalygás,hogy ez nem jó az nem jó,akkor otthagyom.
Ez jófejség. Biztosan nem unatkozik melletted a barátnőd. :)
Nah, kérdező, valahogy így. Nem baj, ha sokat beszélsz, csak legyen értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!