Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Komolyan zavarja a pasikat ha...

Komolyan zavarja a pasikat ha egy nő sokat beszél?

Figyelt kérdés

Én imádok fecsegni és ha picit zavarban vagyok mág többet beszélek,vagy ha valakit épp csak megismertem

23N

2016. nov. 3. 18:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan férfi, akit zavar. Nekem még sose mondta egy férfi se, hogy beszéljek kevesebbet. Pedig ha úgy adódik, bármeddig képes vagyok bármiről beszélni. Szerintem ez a személyiségedtől is függ. Ha nem válasz közben komolytalanná, akkor nem zavarja az embereket. Engem sose zavar a sok beszéd, ha az helyénvaló. De például az az ember, aki nem veszi észre, hogy pont nem fogok vele beszélgetni - hát az zavaró tud lenni. Mondjuk én jól szoktam kezelni az ilyesmit, simán figyelmen kívül hagyok kérdéseket is akár.
2016. nov. 3. 21:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha hülyeségekről fecseg, az irritál. Pont ezért nevezik fecsegésnek, mert tartalmi mondanivalója nincs. Engem hidegen hagy, hogy melyik barátnője milyen műkörmösnél járt, milyen hajat akar magának csináltatni, ki kivel kavar meg ilyen felszínes baromságok. Imádok humorizálni is, de a humorhoz kell a legkomolyabb intelligencia. Ha nem érti meg a humoromat, akkor nagy baj van. :D

Ha komoly, értelmes témákról pl. az élet értelméről, univerzumról, reinkarnációról, emberek működéséről, érdekes hobbikról, könyvekről, filmekről, zenékről, tervekről/célokról, hosszútávú elképzelésekről, akkor beszéljen csak, amennyi jól esik neki, persze úgy, hogy meghallgat engem is, mert ezek érdekelnek engem.

2016. nov. 3. 21:10
 23/28 anonim ***** válasza:

Néha amúgy az ilyen műkörmös dumálásoknak is van értelmük (bár én a műkörmözésről is tudok rendkívül szórakoztatóan, és legalább annyira lebilincselően beszélni, mint a reinkarnációról :D). Mert érted, van, amikor nem vágysz megnézni valami überfrankó művészfilmet, hanem csak valami limonádét...

Egyébként hogy kell elképzelni nálad az élet értelmére vonatkozó beszélgetéseket? Mert azért az ember fejében ez a téma pl nincs benne úgy napi szinten.

2016. nov. 3. 21:20
 24/28 anonim ***** válasza:

#23: igazad van, nem mindig kell filózni. :)

Úgy, hogy mondjuk olvasok egy jó könyvet, vagy ő és elmondja, hogy mi tetszett benne, mivel nem ért egyet, mivel igen és megvitatjuk hosszasan, lemegyünk a mélységekbe.

2016. nov. 3. 21:23
 25/28 anonim ***** válasza:

a mondandótól függ.

ha üres locsifecsi,vagy mások kritizálása,vagy nyavalygás,hogy ez nem jó az nem jó,akkor otthagyom.

2016. nov. 3. 21:25
 26/28 anonim ***** válasza:

Ez jófejség. Biztosan nem unatkozik melletted a barátnőd. :)

Nah, kérdező, valahogy így. Nem baj, ha sokat beszélsz, csak legyen értelme.

2016. nov. 3. 21:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm, valóban nem unatkozik mellettem, mivel nincs kinek nem unatkoznia. :DDD
2016. nov. 3. 21:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Megoszlik.Engem nagyon zavar. Nem szeretem az üres és értelmetlen locsi-fecsit,elszívja az energiám. Az akinek muszáj mindig jártatnia a száját,hogy ő legyen a középpontban,Kiidegel.Bár az sem jó,ha az egyén egy kukkot sem tud kinyögni. Az egészséges /normális kommunikáció híve vagyok.
2016. nov. 4. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!