Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Komolyan zavarja a pasikat ha...

Komolyan zavarja a pasikat ha egy nő sokat beszél?

Figyelt kérdés

Én imádok fecsegni és ha picit zavarban vagyok mág többet beszélek,vagy ha valakit épp csak megismertem

23N

2016. nov. 3. 18:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Az exem nagyon sokat tudott beszélni, szerettem hallgatni. Elalduni is jó volt arra. Ez bosszantotta kicsit. :) Énekelt is olykor. Nem ilyen/ezen okok miatt lett vége, majd 7 évig tartott amugy.
2016. nov. 3. 18:46
 12/28 Blade Bone ***** válasza:
Engem az zavar, ha ő a középpont és mindig hülyeségekről beszél, nem hagy szóhoz jutni és ha nagy kegyesen meg is engedi, érdektelenül mással viszi tovább a témát. Egyszóval tenyérbemászó.
2016. nov. 3. 18:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, mert nem tudnék más dologra figyelni; lehet, hogy tök fölösleg dolgot mondana az illető; meg amúgy is: néha jó a csönd.
2016. nov. 3. 18:51
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
igen, mivel szeretem a csöndet!
2016. nov. 3. 19:13
 15/28 anonim ***** válasza:

Az enyémet nem zavarja sőt attól kapna sokkot ha alig beszélnék mert mi mindig "szócsatázunk" :-)

Az elozo bnoje mindenre csak mosolygott de "jatszani" igy mint velem nem tudott. :-)

2016. nov. 3. 19:42
 16/28 anonim ***** válasza:

Juj 15-ös, te nagyon különleges lehetsz :-)

Képzeld a következő csajának miket fog mesélni rólad :-)

Mert a jelek szerint élvezettel karikírozza az új csaj előtt az exeket, hogy a kis hiú lánykák jobbnak érezzék magukat.

2016. nov. 3. 20:03
 17/28 anonim ***** válasza:

16#: nyugi mi már az 5x-hez közeledünk nem tinik vagyunk ;

Mi még ennél jóval többet kibeszéltünk az exekről nem csinálunk úgy mint akik nem léteztek ;-)

2016. nov. 3. 20:13
 18/28 anonim ***** válasza:
"Tehát a csendesebb valakiknél ez még előny is lehet." - Isten ments'...
2016. nov. 3. 20:48
 19/28 anonim ***** válasza:
#18 Ezt kifejtenéd? Nem értem mi a problémád.
2016. nov. 3. 20:52
 20/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, biztosan van, akinél ez jó pont, és olyan is, aki a falra mászik tőle. Pl. apámat és öcsémet zavarja (mint ahogy engem is nő létemre), mivel anyám képes megállás nélkül beszélni összefüggéstelenül, és x év után már idegesítő a szóf*sás, minket meg persze nem hagy szóhoz jutni, nem hallgat meg, csak ő beszél. Persze tudjuk, hogy nála mitől van, hogy nála ezt egy betegség okozza, de nagyon fárasztó tud lenni akkor is. Én ugyan nem vagyok pasi, de pl. azt szeretem, ha a kommunikáció két ember között nem monológ, hanem párbeszéd, valahogy öcsém is hasonlóképp van ezzel, szóval nekünk az a jó, ha a partnerünk se nem túl csendes, se nem túl beszédes, hanem oda-vissza megy a társalgás, mi is szóhoz jutunk és a másik fél sem kizárólag kukán bólogat. Köszönhetően anyánknak. Szerintem ez a normális, legalábbis nekem, testvéremnek, apánknak is ez lenne, de ő már hozzászokott a helyzethez, és amúgy sem akarná anyánkat kiszolgáltatottan magára hagyni a betegsége miatt.
2016. nov. 3. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!