Keveset csináltam ma?
Mi itt hiába írjuk le akárhányan, hogy egyáltalán nem kevés, de attól még az az illető, akivel telefonon beszéltél, továbbra is meg fog szólni érte.
Vagy megtanulsz nem foglalkozni mások véleményével, vagy folyton azon fogsz rágódni, hogy mit gondolhatnak mások mindenről, bármit teszel vagy nem teszel. Ezek közül választhatsz.
Ha mást nem kell csinálni akkor teljesen elég. Kell egy pihenős nap is. Nem tudjuk, hogy miből állnak a többi napjaid. De szerintem ennyi elég.
Nekem már 10 évesen saját póni lovam volt. Reggel Apa etette, de minden délután ,télen/nyáron én etettem,itattam, foglalkoztam vele. Nem azért, mert kötelező volt, hanem mert az enyém volt, és önszántamból tettem.
Szerintem teljesen jó egy laza napnak. Én van,hogy szombaton délelőtt fel sem kelek és ezt az érdeklődő rokonoknak is elmondom. (ilyenkor szokott jönni a sápítozás,hogy ez milyen dolog már)
Egyébként rendet tartok, főzök, mosok, bevásárlok stb. Hétköznap munka. De vannak nagyon lusta napjaim is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!