Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Keveset csináltam ma?

Keveset csináltam ma?

Figyelt kérdés
Ma szabad napom van. Ezeket csináltam: kávéztam, tornáztam fél órát, kiteregettem a ruhákat száradni, tettem a tűzre 2x, elmosogattam, elpakoltam a száritóból, tojást főztem, levest főztem. Vicces, hogy ezt kiirom de érdekel ez kevés tevékenység-e egy egyedülálló nőnek. Mást csinálni nem nagyon kell jelen pillanatban.
2016. okt. 31. 12:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5%
figyelj, ha te nem vagy igényes a környezetedre, ahhoz senkinek semmi köze. Én mondjuk nem bírom ki, hogy ne takarítsak ha ráérek, de ez én vagyok, senkinek semmi köze hozzá ki hogy él.
2016. okt. 31. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ha mas dolgod nincs, akkor ez nem keves. Jo , nem is sok , de mit kellett volna meg?! Ez csak akkor keves, ha kozbe megesz a kosz. En egyebkent takaritottam, mostam, bevasaroltam es foztem, ill tornazom meg es utana filmezek.
2016. okt. 31. 13:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Attól még rend van, hogy egy napot nem suvickoltam a házat. Cirkuszolni meg nem szoktam annyit, hogy mindig pakolni kelljen.
2016. okt. 31. 13:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi itt hiába írjuk le akárhányan, hogy egyáltalán nem kevés, de attól még az az illető, akivel telefonon beszéltél, továbbra is meg fog szólni érte.

Vagy megtanulsz nem foglalkozni mások véleményével, vagy folyton azon fogsz rágódni, hogy mit gondolhatnak mások mindenről, bármit teszel vagy nem teszel. Ezek közül választhatsz.

2016. okt. 31. 14:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Ez a délelőtt volt, azóta ebédeltem elmosogattam, elpakoltam. És barátnőzni megyek.
2016. okt. 31. 14:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Azt hittem már megtanultam le.arni mit gondolnak mások de csak nem sikerült.
2016. okt. 31. 14:02
 17/21 anonim válasza:
50%

Ha mást nem kell csinálni akkor teljesen elég. Kell egy pihenős nap is. Nem tudjuk, hogy miből állnak a többi napjaid. De szerintem ennyi elég.

Nekem már 10 évesen saját póni lovam volt. Reggel Apa etette, de minden délután ,télen/nyáron én etettem,itattam, foglalkoztam vele. Nem azért, mert kötelező volt, hanem mert az enyém volt, és önszántamból tettem.

2016. okt. 31. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem csinaltal keveset.
2016. okt. 31. 14:37
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Hát a kevés relatív. Én ma port töröltem, sütöttem két féle süteményt, mostam-teregettem, ebédet főztem, porszívóztam és felmostam, de még ezt se érzem soknak, bőven maradt időm másra is.
2016. okt. 31. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem teljesen jó egy laza napnak. Én van,hogy szombaton délelőtt fel sem kelek és ezt az érdeklődő rokonoknak is elmondom. (ilyenkor szokott jönni a sápítozás,hogy ez milyen dolog már)

Egyébként rendet tartok, főzök, mosok, bevásárlok stb. Hétköznap munka. De vannak nagyon lusta napjaim is :)

2016. okt. 31. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!