Keveset csináltam ma?
Figyelt kérdés
Ma szabad napom van. Ezeket csináltam: kávéztam, tornáztam fél órát, kiteregettem a ruhákat száradni, tettem a tűzre 2x, elmosogattam, elpakoltam a száritóból, tojást főztem, levest főztem. Vicces, hogy ezt kiirom de érdekel ez kevés tevékenység-e egy egyedülálló nőnek. Mást csinálni nem nagyon kell jelen pillanatban.2016. okt. 31. 12:26
1/21 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert olyan kommentárt kaptam, hogy túl kevés dolgot csinálok itthon.
2016. okt. 31. 12:27
2/21 anonim válasza:
Ha így érzed, akkor miért nem szerzel egy hobbit? Millió program közül válogatsz, de mi azzal a baj, ha szünetben otthon pihizel?
15/L
3/21 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom vele csak úgy megszóltak érte.
2016. okt. 31. 12:34
4/21 anonim válasza:
Ha egész nap a s*ggedet vakarnád, ahhoz se lenne senkinek közé, kivéve, ha otthon élsz és egy fűszálat nem raksz keresztbe. Másküönben meg mindenki a saját portáján sepregessen, az se normális, ahol minden nap felmosnak/felsöpörnek meg fényesre pucolják az egész házat. Ha neked az jó, akkor mit foglalkozol másokkal?
5/21 anonim válasza:
"Kiírtam egy kérdést a gyakorikerdesek.hu-ra." Ezt kihagytad.
6/21 anonim válasza:
Egyedül élek, van, hogy egész nap semmi "hasznosat" nem csinálok, kávézom, tévézek, netezek, hobbizom, macskázom. És?
Eszembe nem jutna, hogy mások, ismeretlenek véleményét kikérjem, hogy szerintük ez jó-e így, vagy sem.
7/21 A kérdező kommentje:
Jah. Nem értem miért zavar mást, hogy én nem sikálom fel a házat újra, komplett a szabadnapomon.
2016. okt. 31. 12:48
8/21 anonim válasza:
HA egyedül élsz ki szól meg érte? valaki beleskelődik az ablakon? Mit olvasol? Ha semmit, miért nem olvasol? megszólunk érte:D:D
9/21 A kérdező kommentje:
Telefonon beszélgettem valakivel, kérdezte mit csináltam ma mondom semmi különöset. Úgy gondolja az lustaság.
2016. okt. 31. 13:30
10/21 anonim válasza:
#9 és ki nem sz@rja le, hogy szerinte lustaság.
Egyedül élő, magát eltartó, felnőtt nőként lehetne annyi önállóságod már, hogy el tudd dönteni mit kell csinálni meg mit nem.. mit kell meghallani meg mit nem!
Amúgy meg, miért nem kérdeztél vissza a "lustázókirálynőre", hogy ő mégis mit csinált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!