Csináltam egy filmet,1440x1080 felbontású AVI. Kiírtam DVD-re, minden szuper, de a széléből lecsíp egy keveset, és zavaró, mert ott is fontos tartalom lenne. Ötletek?
Heló!
De mi csíp le? A TV? Ha igen, akkor az 1440x1080 maitt lehet.
Így van. Eléggé pontatlan a kérdés. Mi az hogy "lecsíp"?
DVD-re írtad ki, de milyen formátumban. DVD-ben vagy AVI-ban? Konvertáltad előtte? Jelenleg milyen a kiírt film felbontása?
A TV csípi le. Két különbözőn is próbáltam, egy hagyományos, és egy Samsung Smart TV-n. Állítgattam a TV-n a méreteket, de a széle mindig hiányzott.
DVD Videóként van kiírva Nero-val. Xilisoft DVD Creatorral csináltam Video és Audio TS-t belőle, és azt írtam ki 4:3 PAL beállításokkal.
A Video TS-be a vob file felbontása 720*576 (4:3)
Köszi a segítséget!
Most renderelem a videót 1920x1080 16:9 PAL (25 FPS) beállításokkal, utána abból Video TS-t csinálok majd Wondershare Video Converterrel (MPEG-2 Encoder, 720x576, 25 FPS), végül megy Neroval a DVD-Videó.
Remélem jó lesz. Ez kb holnap este fog kiderülni, mert ki kell renderelni előbb a Full HD anyagot.. Múltkor 4 óra volt az 1440x1080 as felbontással :D
Addig ha van ötletetek, nagyon megköszönném! :)
Olvasd el, mit írtam! Nicns itt semmi "gond"...
A kérdező 1920x1080-ban rendereli a videót. Erre én meg írtam ,hogy elég lenne kisebben, ha utána majd mégtovább kicsinyíti.
Szóval amit írtam, az teljesen rendben van, nem tudom, hogy jött ehhez a "válaszod".
Ezt viszont nem tudhattam. Szerintem túrd fel a YouTube-ot, biztosan lesz olyan videó, ami a segítségedre lehet, hogy hogan rendereld, vagy alakítsd át.
Bár szerintem biztosan a felbontás miatt van az egész galiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!