Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit hittetek, képzeltetek...

Manócska1 kérdése:

Mit hittetek, képzeltetek kiskorotokban?

Figyelt kérdés
én hogy van télapó,gólya hozza a kisbabát gondolom ezeket mindenki. még azt hogy látnak a tévéből meg hogy a szívünk tényleg olyan alakú amilyennek rajzoljuk,meg hogy bajom lesz ha megeszem a görögdinnye magját

#kiskorú #képzelet #mit hittetek
2016. okt. 15. 12:06
1 2 3
 11/21 Mono55 ***** válasza:
100%
Dejó kèrdés :-) én a jézuskában hittem neg a fogtündérben. Meg valami fura kockabol épitett alakban akitöl fèltem .:-) Kókónak hivtak. :-) a mikulásban is hittem egészen addig míg egy nem volt részeg :-) ott már gyanakodtam h valoszinü nem az igazi mikulas.bar kitudja.nem könnyü munka az se :-P
2016. okt. 15. 16:03
 12/21 A kérdező kommentje:
jók köszi. én még azt hogy ha valaki meghalt egy filmbe,igaziból is meghalt. írjatok még
2016. okt. 15. 16:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A Mikulásban én is hittem, angyalokban is, és, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat. Nagyon pici koromban, mikor még semmit sem tudtam Jézusról, azt hittem, hogy nő, és ő a Mikulás felesége:) Ennyire összekötöttem a két ünnepet. Továbbá nagyon komolyan vettem, hogy a répától tudok majd fütyülni, átverve éreztem magam, mikor kiderült a turpisság. ( Azóta sem tudok fütyülni... )
2016. okt. 15. 16:15
 14/21 Mono55 ***** válasza:
100%
Jah. A filmek engem is becsaptak. Azt hittem minden igaz ami ott történik. Én még Kazincbarcikán is megvoltam gyözödve az egyik panelröl vagy miröl hogy a Szomszédokbol ott laknak az emberek :-) arról nem is bezsélve h féltékeny voltam izaurára h Anya nehogy jobban szeresse mint engem :-)utáltam ha nézi.
2016. okt. 15. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:

Ilyen filmesek nekem is eszembe jutottak:

Az egyik az, hogy azt hittem, a rajzfilmekben élő emberek szerepelnek, csak beöltözve.

A másik pedig az, hogy azt hittem a magyar szinkron (és az összes) is az amerikai szereplők hangjával van felvéve. :D

2016. okt. 15. 20:53
 16/21 A kérdező kommentje:
köszi.
2016. okt. 15. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Télapóban, Jézuskában, húsvéti nyusziban hittem, a gólyát sosem akarták bemesélni. Tudtam, hogy anya hasából jöttem, de akkoriban úgy képzeltem, az egy mini világ volt, ahol ugyanúgy házban laktam, csak piciben és rajtam kívül nem volt más ember. Sokat néztem a Cartoon networköt, azt hittem, itt is dollár a fizetőeszköz. Úgy gondoltam, ha összetöröm a tévét, kijön belőle mindenki, aki valaha szerepelt benne. Vágytam a szép Barbie babákra a reklámokból, de tartottam a Scooby Doo negatív szereplőitől, így nem bántottam a tévét.
2016. okt. 16. 10:00
 18/21 A kérdező kommentje:
jók köszi
2016. okt. 16. 10:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig úgy gondoltam, hogy a kutya az apaállat, a macska az anya. Hogy a szarvas az apa, az őz az anya. Stb.
2016. okt. 16. 16:59
 20/21 A kérdező kommentje:
jó,köszi
2016. okt. 16. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!