Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik szeretnétek lenni felnőttk...

Mik szeretnétek lenni felnőttkorotokban, és akik már felnőttek ti mik akartatok lenni kiskorotokban?

Figyelt kérdés

Én a LFZE-n szeretnék vagy trombita tanár vagy zeneelmélet tanár lenni.8 éve komolyzenéle,10 féle különórám van többször egy héten és hiszem hogy sikerülhet.Tudom hogy ahhoz hogy egyetemi tanár legyek ahhou még tanársegédnek,docensnek stb.nek kell lennem de elérem!Azt is tudom hogy ez több 10 év.Ha jól sikerül még a dékáni helyezést is megpályázom.:P

Ti mik szeretnétek lenni és miért?Hogyan tesztek érte?

És akik felnőttek ti elértétek a gyerekkori álmaitokat vagy váltottatok?

Olvastam már sok ilyen kérdést de az mind régi volt.

14/L :)

2014. ápr. 28. 19:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*komolyzenélek

**ahhoz

2014. ápr. 28. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Általános végén informatikus szerettem volna lenni. Tanultam is 4 évig gimnáziumban, de nem olyan volt, mint ahogy elképzeltem. Ezután elmentem villanyszerelőre, hátha tetszeni fog. Kicsit megkedveltem, de azaz igazság, hogy nem szeretnék egész életembe ezzel foglalkozni. Ha minden igaz, idén elvégzem, szeretnék elmenni jeltolmácsnak, jelenleg az érdekel a legjobban. Ha nem apad a lelkesedés, elmennék valami olyan képzésre is, hogy később a jelnyelvet tanítani tudjam más érdeklődőknek, vagy esetleg siketnémáknak. Jelenleg ez szeretnék lenni. :) 20/f
2014. ápr. 28. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekorvos szerettem volna lenni. A gimiben nem ment úgy a tanulás, ahogy kellett volna. Ráhajtottam a nyelvtanulásra, nemzetközi kapcsolatokkal foglalkoztam, tolmácsoltam, fordítottam (könyveket is). Ez bejött, elégedett voltam és vagyok.
2014. ápr. 28. 19:57
 4/13 anonim válasza:
100%

Én hittantanár,orvos esetleg közgazdász szeretnék lenni.

12/l

2014. ápr. 28. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pszichiáter szeretnék lenni, magánrendelővel. Remélem össze is jön :) És remélem neked is sikerül az álmodat megvalósítani, kedves kérdező :)) 14/L
2014. ápr. 28. 20:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!Én beleszülettem a jelnyelvkedésbe mivel szüleim hallássérültek.Én is tudok jelnyelven beszélni.:)Ajánlom figyelmedbe a siketek napját ott rengeteg sikettel tudsz beszélni majd.:)
2014. ápr. 28. 20:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Juj köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!:) Én is kívánom nektek hogy sikerüljön amit elterveztetek.Jöhetnek még válaszok
2014. ápr. 28. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mozdonyvezető akartam lenni kiskoromban, most meg szoftverfejlesztőként dolgozom és imádom.

A tanári szakma szép szakma! Én is gondolkodtam rajta egy időben. Sok sikert hozzá!

27F

2014. ápr. 28. 21:03
 9/13 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Én tanítónő szerettem volna lenni és az is leszek :) Most fogok végezni! Kívánom teljesüljön az álmod és leld mindig örömödet a munkában!
2014. ápr. 28. 21:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én állatorvos akartam lenni, aztán mivel még a gilisztákat is megsirattam eső után, önnön magam javaslatára inkább hobbiként tartok állatokat. Ha minden jól megy, biomérnök leszek, még nem választottam szakirányt, igazából mindegyik érdekel.
2014. ápr. 29. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!