Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik szeretnétek lenni felnőttk...

Mik szeretnétek lenni felnőttkorotokban, és akik már felnőttek ti mik akartatok lenni kiskorotokban?

Figyelt kérdés

Én a LFZE-n szeretnék vagy trombita tanár vagy zeneelmélet tanár lenni.8 éve komolyzenéle,10 féle különórám van többször egy héten és hiszem hogy sikerülhet.Tudom hogy ahhoz hogy egyetemi tanár legyek ahhou még tanársegédnek,docensnek stb.nek kell lennem de elérem!Azt is tudom hogy ez több 10 év.Ha jól sikerül még a dékáni helyezést is megpályázom.:P

Ti mik szeretnétek lenni és miért?Hogyan tesztek érte?

És akik felnőttek ti elértétek a gyerekkori álmaitokat vagy váltottatok?

Olvastam már sok ilyen kérdést de az mind régi volt.

14/L :)

2014. ápr. 28. 19:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a bíztatást és a válaszokat is!:)

Ment a zöld kéz mindenkinek.

Várok még válaszokat!:))

2014. ápr. 29. 08:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezilabdas akartam lenni, de bolond voltam es eldobtam a Gyori lehetoseget. De talan meg osszejohet :) Most pedig pincernonek tanulok.16/L
2014. ápr. 29. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Én író szerettem volna lenni kiskoromban, de rájöttem, hogy olyan mérhetetlen tehetségem nincs az íráshoz. Most leginkább színházi területen szeretnék dolgozni, lenne hozzá képesítésem is, de elég belterjes a dolog... és találtam jól fizető munkát más területen (ilyen kvázi ügyfélszolgálat).
2016. ápr. 8. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!