Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a középsulis barátaitokkal mennyire tartottátok a kapcsolatot egyetem alatt, illetve felnőttkorotokban, ha nem ugyanott tanultatok tovább?
Középsulisokkal nem nagyon,de azok nem is voltak mély barátságok. 1-2havonta beszélünk.
Nekem még általánosból vannak barátaim, velük napiszinten beszélek.
Bár én még csak most kezdtem el az egyetemet, és az életem hosszú útjának elején tartok csak, azt hiszem kijelenthetem, hogy középsuliból csak 2 emberrel fogom tartani a kapcsolatot, és úgy érzem, ezek a kapcsolatok meg is maradnak majd. :) Velük jó barátság alakult ki, sok a közös emlék, és néha, ha hosszabb ideig nem látjuk egymást, akkor érzem, hogy hiányoznak is. :P Általános iskolából is szintén 2 személlyel tartom a kapcsolatot, kb. ugyanazon okok miatt.
Az osztályaim többi részével vagy egyáltalán nem jöttem ki jól, ezért nem kívánok velük találkozni, vagy megvolt a jó viszony, de érezhetően nem alakult ki tartós barátság, ezért, ha összefutunk elbeszélgetünk, de különösebben nem keressük egymást.
Unokatesómnak van olyan barátnője akivel még mindig nagyon jó kapcsolatba van, összejárnak meg minden.
Ők középsuliba osztálytársak voltak. Bár ők kiskoruk óta ismerik egymást. /ált.isibe évfolyamtársak voltak/
Amúgy meg nem igazán. Én esetembe a volt osztályból 4 fővel 2 hetnte beszélek de akkor sokat. 2-vel 2 havonta, a többiekkel egyáltalán nem. És én csak májusba végeztem a középulival.
De ez mindenesettben így van, hogy ha az ember új közösségbe kerül és ott megismeri a társait akkor a régieket hanyagolja vagy már egyáltalán nem beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!