Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha túl nagy lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl nagy lenne a távolság?

Figyelt kérdés
Egyetemi bölcsészdoktori képzésen van egy lány, aki sajnos külföldi magyar. Az a helyzet, hogy megtetszett nekem a lány, és sokat agyaltam azon, hogy mi legyen. Volt, hogy párszor összenéztünk órákon, meg egyébként szimpatikus, szép is, csinos is, csak hát ugye a távolság... Tömbösítve vannak az óráink, ezért nem kell minden héten bent lennünk, így eleve ritkábban találkozunk már az egyetemen is. Ha órák után ő is hazautazik, meg én is, akkor ott lesz közöttünk x km, ráadásul rosszak a közlekedési viszonyok is. Elfelejteni nem tudom őt, mert eleve látom minden órán, és valami vonz hozzá, szeretném őt jobban megismerni, és nagyon tetszik nekem, viszont félek attól, hogy mi lesz, ha komolyabb érzések alakulnak ki esetleg benne is, meg bennem is. Ha hagynám az egészet, akkor mardosna a vágy, de ha meg esetleg találkozgatnánk, akkor ott lenne az a veszély, hogy közelebb kerülünk egymáshoz, és félek, hogy fájdalom lenne a vége, főleg úgy, hogy előtte esetleg találkozgattunk, aztán utána meg azt mondom, hogy bocs, de a távolság stb., és ő meg esetleg azt hihetné, hogy csak szemétkedtem vele. Megfordult a fejemben az, hogy hagyom, de attól még ugyanúgy látnám őt, ugyanúgy ott lennének az érzések és a vágyak, és ott motoszkálna bennem az, hogy "le kellene vadászni". Próbáljam meg elfelejteni, és tegyek úgy, mintha nem lenne ott, vagy kezdeményezzek, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle? Remélem, érthető volt a mondókám, és azt kérdezném, hogy ti mit tennétek ilyen esetben. Ha lehet, akkor értelmes, normális válaszokat szeretnék, köszönöm.

2013. okt. 28. 20:57
 1/6 anonim válasza:
Ismerd meg, beszélgess vele egy próbát megér ha meg komoly akkor az emberek mindig találnak megoldást, ha mást nem csalódsz benne hogy nem olyan mint amilyennek képzelted
2013. okt. 28. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdeményezz, aztán majd lesz valami. De bármi is lesz, nem fog ott motosztkálni az agyadban, hogy 'meg kellett volna próbálnom'. Ennél még a fájdalom is jobb, mert tudod, hogy te megpróbáltad de nem ment és könnyebben túl tudsz lépni rajta.

Mondom ezt én, akinek pont ilyen okokból ment tönkre a kapcsolata :D Vagyis hát nem vártuk meg hogy nagyobb problémák legyenek, inkább békés úton elváltunk.

2013. okt. 28. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
És vajon mindketten ragaszkodtok a jelenlegi lakóhelyetekhez? Nem tudod elképzelni, hogy esetleg te költözz az ő városába, vagy hogy esetleg ő a tiédbe, vagy netán egy harmadik városba közösen? Mert ha mindketten akarjátok, akkor lehet csökkenteni a távolságot.
2013. okt. 28. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
"Chewie! Tartsd a távolságot, de ne vegyék észre, hogy tartod a távolságot!"
2013. okt. 28. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából tényleg félek attól, hogy fájdalommal fog járni, vagy ha esetleg ő is elkezd érezni valamit, de mégis azt mondjuk, hogy inkább nem, akkor neki is rossz lesz.
2013. okt. 28. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
#3: Nem tudom, nem igazán ismerjük egymást, most még ott tartunk, hogy nekem tetszik ő, de nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Amúgy nem tudom, valamelyikünk feladná-e úgy a másikért a dolgait, hogy odaköltözik hozzá, ezt még Magyarországon belül sem könnyű megtenni, így meg talán még nehezebb, hogy ő külföldön él. Egyébként ha jól tudom, ő is faluhelyen lakik, én is, így max. maradna egy város, de ahhoz egyrészt tényleg nagyon komoly kapcsolat kellene, másrészt meg valamilyen szinten érthető lenne, ha esetleg ő se akarna elszakadni a családjától, a szülőföldjétől.
2013. okt. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!