Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a távolság közénk áll?
Van egy barátom, 3 éve ismerem. Valahogy sosem volt köztünk semmi, de mindig jól elbeszélgettünk, általában neten, mert csak egy rövid ideig lakott a közelemben, azóta elköltözött az ország túl felére.
Nemrégiben nyaralás jelleggel elutaztunk egymáshoz, és nagyon összemelegedtünk. Szerintem erre egyikünk sem számított, legalábbis én biztos nem, és hosszan tárgyaltuk a dolgot, hogy így nem igazán jó, hogy több, mint 200km választ el kettőnket, bár ezen felül benne lenne ő is, hogy együtt legyünk.
Próbáltam ésszerűen végiggondolni, hogy távolság, barátság, stb, de teljesen belebolondultam, természetesen eddig is értékeltem minden belső pozitív tulajdonságát, de most valahogy megváltozott minden. Ő munka és karrier miatt nem fog eljönni onnan, én egyetem miatt szintén nem tudok egy évig még biztosan. De egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, nem tudok túllépni a dolgon, mert azon gondolkozom, hogy mi van, ha ez tényleg jól működhetne, hisz három év alatt már mindent elárultunk magunkról, minden negatívumot, és ennek ellenére is akarjuk egymást, nincsenek álarcok és játszmák.
Most ilyenkor mit lehet tenni, de tényleg? A távkapcsolatban nem nagyon hisz egyikünk se. Ráadásul még ha be is vállalnánk, anyagilag akkor is fejtörést okozna, mert rengeteg pénzbe kerül csak a vonat.
Valaki adjon tanácsot, mert nagyon szomorú vagyok emiatt, és semmi megoldás nem jut eszembe. :(
22L
Tarts ki!:)
Nagyon bíztató ami köztetek van /csak a távolság/ de előttem írta valaki hogy 1 év..az tényleg kibírható ha szeretitek egymást ..már pedig szeretitek :)
Hasonló a sztorim, csak köztünk 1000km van. :D Bennem is ezek a kérdések kavarognak.
Én ezt tenném (teszem): Amíg elvégzed a sulit, addig távkapcsolat, havi 1-2 alkalommal ki fogjátok bírni, ha szeretitek egymást és tényleg akarjátok. Utána pedig vagy te, vagy ő közelebb költöztök, esetleg össze. :) Írhatsz privit, és kifejtem.
"Ő munka és karrier miatt nem fog eljönni onnan, én egyetem miatt"
"több, mint 200km választ el kettőnket"
"rengeteg pénzbe kerül csak a vonat"
Ne haragudj, hogy így idézgetek, de ez nem áll össze. Ha ő dolgozik, akkor heti egyszer ki tud neked fizetni egy 200km-es utat vonattal, ami kb. 2000ft diákkal (ami gondolom van, ha egyetemista vagy). Max. akkor nem, ha minimálbért keres, de gondolom nem ezt értetted karrier alatt.
28/F
Ha szeretitek egymást, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor 200+ kilométer sem lehet akadály... inkább az 1 év, ami soknak tűnhet.
Párszor voltam már ilyen helyzetben, de soha nem a távolság miatt lett vége, arra mindig volt megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!