Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit hittetek, képzeltetek...

Manócska1 kérdése:

Mit hittetek, képzeltetek kiskorotokban?

Figyelt kérdés
én hogy van télapó,gólya hozza a kisbabát gondolom ezeket mindenki. még azt hogy látnak a tévéből meg hogy a szívünk tényleg olyan alakú amilyennek rajzoljuk,meg hogy bajom lesz ha megeszem a görögdinnye magját

#kiskorú #képzelet #mit hittetek
2016. okt. 15. 12:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hidakat fogok építeni - és így is lett. Bár egyáltalán nem olyan jó móka mint ahogy kisgyerekként vágytam rá.

26F

2016. okt. 15. 12:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a négerek azért olyan feketék mert ott Afrikába nagyon süt a nap és ennyire lebarnulnak. Az nem merült fel bennem hogy így születnek.
2016. okt. 15. 12:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én elhittem, hogy ha véletlenül lenyelem a cseresznye magját, kinő a hasamban egy cseresznyefa.
2016. okt. 15. 12:14
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Én azt hogy emberek vannak a rádióban és Shakira magyarul énekel csak én nem értem. XD Továbbá, hogy léteznek a Hupikék törpikék, húsvéti nyuszi, mikulás, :)
2016. okt. 15. 12:16
 5/21 anonim válasza:
0%
azt, h ha lány vagy akkor hamarosan szájbaszexualizállak XD
2016. okt. 15. 12:26
 6/21 anonim ***** válasza:

Ezt most miért mondtad?

2016. okt. 15. 12:30
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
Én óvodás koromban a télapóban meg a húsvéti nyusziban. Utána már egyikben sem.
2016. okt. 15. 12:31
 8/21 Blade Bone ***** válasza:

A rádiós az nálam is megvolt, :D a szívforma is. :D A télapóban igazán sosem hittem. Hát amik még voltak nálam, hogy félni kell a sötétben, meg hogy az itteni erdő állatai megesznek meg ilyenek, ( persze oké van amelyik megtudna, de úgy ált. -ban azért nem )

Meg régebben tesómék mondogatták, hogy amikor olyan dolgokat eszek sokszor, mint pl a máj, meg hasonlók, akkor az hozzáadódik az enyémhez, és ezt elhittem. :D

2016. okt. 15. 12:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a filmek közben amikor reklám jön, akkor a szereplők is végigvárják, és utána folytatják a sztorit :D
2016. okt. 15. 12:58
 10/21 anonim ***** válasza:
54%

"én hogy van télapó,gólya hozza a kisbabát gondolom ezeket mindenki. még azt hogy látnak a tévéből meg hogy a szívünk tényleg olyan alakú amilyennek rajzoljuk,meg hogy bajom lesz ha megeszem a görögdinnye magját"

Sosem hittem a klasszikus télapó sztoriban, mert nem is akarta senki elhitetni velem. Meséltek róla, honnan ered, ki volt Szent Miklós, mindig tudtam, ki van éppen beöltözve, és hogy nem egy varázslatos szakállas öregember tört be a házunkba éjjel, hogy csokit tegyen az asztalomra. Pedig a karácsonyi filmeket, meséket is mindig néztem, de akkor sem gondoltam, hogy létezik. A húsvéti nyuszi meg csak egy kifejezés volt számomra, "nyuszi hozta" "nyuszi tojta" stb..

A gólyahozzaakisbabát elméletről azt hittem, csak vicc, én nem gondoltam, hogy van olyan szülő, aki tényleg ilyet mond a gyereknek, mikor megkérdezi, honnan jön a kisbaba. De egy átlagosnál kicsit jobb képességű óvodással már nem hiszem, hogy el lehet ezt játszani. :D

A szívet sem értem, nekem mindig nyilvánvaló volt, hogy a szív, mint szerv, és a rajzolt szivecske abszolút nem ugyanaz.

A dinnye/cseresznye/egyéb magok lenyelése köré épült rémtörténeteket sem tudom hova tenni, nálunk sosem volt szokás ilyen hülyeségeket beszélni.

Úgy néz ki, én ilyen ritka konzervatív és őszinte családba születtem. :D Mindig kérdeztem, mindig őszintén válaszoltak, nem ijesztgettek kitalált dolgokkal, ha valami érdekelt, akkor inkább elmagyarázták és általában adtak 1-2 könyvet a kezembe. Képeskönyveket is, míg nem tudtam olvasni.

2016. okt. 15. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!