Nekem erős a tűrőképességem vagy sok "dolog" csupán placebo hatás?
Figyelt kérdés
Se alkoholra, se drogra, se cigire, se nyugtatókra nem tudtam eddig rászokni életem során.
5 éve cigizek, de nem szoktam rá, simán kibírom napokig, hetekig akár hogy nem gyújtok rá. Mostanában napi 1 szálat szívok, pedig volt amikor napi 1 dobozzal is elment és nincs hiányérzetem.
Nyugtatószedéssel eljutottam odáig hogy a kezdő adag 4-5x-ese kellett hogy érezzek valamit, most egyáltalán nem szedek semmit, hirtelen abbahagytam és semmi elvonási tünetem nincs.
Drogokat csak kísérletezés szintjén próbáltam igazából, így érthető hogy miért nem váltam semminek se a rabjává.
Alkohol természetesen a hétvégék része volt sokszor huzamosabb ideig, vagy akár napi szintűvé vált de gondolom ez is kevés hogy valakiből tényleg alkoholista váljon.
2016. okt. 14. 19:55
1/2 anonim válasza:
Kicsit ellentmondást érzek. Azt állítod, akár hónapokig kibírod cigi nélkül. A következő mondatban már arról írod, mégis cigizel. Nem 1 dobozzal, csak 1 szállal. Különbség? Attól még ugyanúgy cigizel.
2/2 anonim válasza:
Először olvass utána, h mit jelent a palcebo hatás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!