Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Artforalle fogamzásgátlónál, a placebo szemek beszedése közben is védve vagyok? Magyarán mondva, ha akkor történik meg a dolog, amikor a placebot szedem, lehetek terhes?
Khm.. egy újabb ember, aki látatlanban okoskodik. Elég félelmetes.
Még nem kezdtem el szedni, pont azért kérdeztem, mert még nem szedtem fogamzásgátlót, placebósról pedig most hallottam először. Ezért gondoltam, hogy utánaérdeklődök a dolgoknak. Az orvos pedig még arra sem volt hajlandó hogy rendesen megvizsgáljon (a vérvétel még hátra van) és elmondja a dolgokat, viszont receptet már adott. Na ez a félelmetes.
Nekem is ilyen van! :)
Az 1. levelet szedd be, csak utána hagyd el a gumit! :) Fő a biztonság, adj időt a szervezetednek hogy hozzászokjon!
A 2. levéltől már bátran mehet minden egyes nap, placebo héten is! Védve vagy mindig, de csak akkor, ha pontosan, rendesen szeded!
Van a dobozban matrica, azt használd, így mindig tudod követni a napokat!
De van ám még valami abban a dobozkában! Egy marha nagy papír! Olvasd el többször is, akár minden hónapban, értelmezd, mert mikor valami gixer van, ott lesz benne minden teendőd!!! :)
A placebo szemek azért vannak, hogy ne felejtsd el bevenni! Laktóz van benne. Amint elfogy a 7db másnap már a következő levelet kell kezdeni (az 1. rószaszín), akkor is ha még mindig vérzel!!!
Balról jobbra haladsz minden sorban, de a matrica is mutatja! :)
Hasmenés, hányás, más gyógyszer (az antibiotikumok, abból is még erősebben a penicillin származékok) befolyásolhatja, ezért kell jó alaposan elolvasni a papírt! Sokan itt sírnak, hogy este bevettem, reggel puha volt a kaksi, lehetek terhes, bevegyek még egyet?? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!