Ha választhatnátok az alábbi 8 órás munkabeosztásokból, melyiket vállalnátok?
reggel 6 - délután 2
reggel 9 - délután 5
dél - este 8
délután 4 - éjfél
attól függ, hogy milyen messze kellene utazni.
ha 15 percnél kevesebb, akkor 6tól 2ig
fél óránál több akkor a 2. 9-5ig
reggel 9- délután 2
Nem kell túl korán kelni, de még délelőtt nagyrészt túlesel a munkán. Éjszaka alhatsz, ami nagyon fontos. Délután még van időd és erőd valami programra, vagy háztartási munkára.
délután 4 - éjfél, mert éjjeli bagoly vagyok. Csak délután "ébredek fel" igazán és este vagyok elememben. Így ebben az időben tudnék a leghatékonyabban dolgozni. Ráadásul a nap azon részében szabad lennék, amikor minden üzlet nyitva van, így soha nem okozna problémát az, hogy esetleg zárva találok-e valamit.
Most amúgy reggel 6 - délután fél 3-ig dolgozok, de nagyon nem tetszik ez a beosztás, mert kb. hajnali 4-kor már kelnem kel, és igazából zombi üzemmódban létezem egészen kb. délig. Addigra már a 8 órás munkaidőből eltelt 6, és ezért lassan és rosszul dolgozok. Mire teljesen magamhoz térnék, addigra vége is a munkaidőnek. Délután meg este pedig pörgök és nem tudok korán ágyba kerülni, pedig már este 8-kor aludnom kéne, hogy meglegyen a 8 óra alvás. Ehelyett kb. éjfélig fent vagyok, mert nem bírok elaludni, és így marad 4 óra alvás naponta.
egyértelműen délután 4 - éjfél
éjjel sokkal jobban szeretek dolgozni, nappal meg aludni
de mondjuk a 12 órás munkarend jobban bejön, mert akkor egész szabadnapjaim vannak, nem is kevés
du. 4 - éjfél.
Legalább kialhazbám magam, gyűlölök korán kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!