Nyáron 15, illetve 12 órás buszútra megyek, és szeretnék ismerkedni, beszélgetni az úton az emberekkel, de nem tudok és nem merek. Tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 21:23
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg az emberektől mivel foglalkoznak? Miért jöttek erre az útra, mi érdekli őket ? Beszélgess a munkájukról. Beszélgess a tájról amit láttok útközben.stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek jó ötletek, köszi. :) Már csak azzal van problémám, hogy hogy kezdjem el a beszélgetést. Forduljak oda a mellettem ülőhöz, és random kérdezzem meg, hogy mivel foglalkozik, vagy mi? :D
2016. jún. 13. 21:35
3/4 anonim válasza:
Ajjaj, előre sajnálom a körülötted lévőket. Zaklatják őket 12-15 órán keresztül és még csak el se tudnak menekülni :D
4/4 anonim válasza:
Ha valami szervezett utazás, akkor valószínűleg mindenki megy valakivel, és nem biztos, hogy akarnak egy random emberrel ismerkedni, meg ha mégis lenne valaki egyedül (mondjuk aki melletted ül), ha látod, hogy szívesen válaszolgat (pl nem könyvet akar épp olvasni, vagy minden kérdésed után visszadugja a zenét a fülébe, nem kérdez sose vissza), akkor szerintem utazás témában kezdd el a beszélgetést, a többi majd jön magától. Nem tudom, ez milyen út, de amiken én voltam, ott az emberek fele idősebb házaspár volt, a többiek meg vagy idősebb nők párban (ők lehet, vevők a beszélgetésre:D), vagy fiatal párok, sose ismerkedtem meg senkivel (én sem egyedül voltam), maximum annyit beszéltem másokkal, hogy fényképezzenek le, meg fordítottam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!