Ha választhatnátok kedvetek szerint egy 8 órás időszakot, amikor aludhattok, mindezt úgy, hogy a munka/üzletek/minden hozzátok igazodik, akkor mikorra tennétek azt a 8 órát?
Nappal nem tudok pihentetően aludni. Ha délután kelek akkor nyűgös vagyok.
Így maradnék az esténél. Illetve normálisan nappal aludni.. elég zavaró..
Nekem elég 3-5 óra...jó nekem ott ahol most van :)
0-2-5
kivéve nyáron! akkor reggel 7-8-kor aludnék legszívesebben...éjszaka jó idő van :)
23F
Hétvégén szoktam többet aludni, de igazából utána sokkal fáradtabbnak érzem magam...
Tehát ha alszok 2-5 órát akkor pörgök reggel, ha alszok 8-10-et akkor fáradtan kelek és fáradtabbnak is érzem magam egész nap, pedig hiperaktív vagyok!
Általában akkor kelek fel korán hétvégén, ha van valami fontos dolgom...
23F
Én reggel 8-tól délután 4-ig aludnék. A nappalokat utálom. Általában délután 5-6 óra körül szoktam "felébredni" igazán, aztán éjszaka vagyok aktív, szellemileg, fizikailag is.
Sajnos a jelenlegi munkarendem ennek ellent mond, mert hajnali 4-kor kell kelnem, így már este 8-9 körül le kell feküdnöm, ha nem akarok másnap hulla fáradt lenni. De persze így is gyakran fent vagyok éjfélig, mert este nem vagyok álmos. Aztán másnap egész munkanap alatt majd' elalszom és alig várom, hogy hazamehessek aludni. De mire hazaérek, addigra ébredek fel és akkor megint késő estig nem bírok aludni. :(
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!