Miről hiszed, hogy boldoggá tenne most?
Mi hiányzik most leginkább az életedből? Konkrétumok érdekelnének inkább, elvont gondolatok, vagy érzések helyett. Pl. "szerelem" helyett, egy társ hiányzik, vagy már egy házastárs? "Biztonság" helyett, biztos munkahely a szakmádban, vagy saját lakás. Stb.
Tehát mi az, amiről azt gondolod, nagyban javítana az életminőségeden, elégedettségeden?
Hosszútávon valami különleges képesség vagy egy nagyobb farok.
Rövidtávon már az is elég lenne ha elmúlna most a hasmenésem
# 10
A trónok harca csak az 1. könyv címe volt:)
Jelenleg egy boldog párkapcsolattal lehetne a legboldogabb az életem. Az egyetemmel nincs problémám. Később majd egy biztos és jó állást szeretnék. Hirtelen ennyi jut eszembe.
21/L
1, Küzdök egy, a jelenleginél jobb munkahelyért;
2, Egy (női) társ, aki elfogadja a dilijeimet úgy, hogy cserébe én is az övéit.
Eddig nekem bejött az American Horror Story 6. évada, a Trónok harca 6. kötetes/ 7. évados nyekergést én tartogatom nyárra :D
A realitások talaján maradva: 2 hét szabi és az a munkám, ami most van, tisztességesen megfizetve (közfoglalkoztatottság rulz). Egy méterrel szélesebb szoba és egy nagyobb ablak. Egy bizonyos poprock banda koncertje és basszistája. (Kizárólag társalgási célra, mert házas ember, de biz' isten még az is feldobna a következő 10 évre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!