Miről hiszed, hogy boldoggá tenne most?
Mi hiányzik most leginkább az életedből? Konkrétumok érdekelnének inkább, elvont gondolatok, vagy érzések helyett. Pl. "szerelem" helyett, egy társ hiányzik, vagy már egy házastárs? "Biztonság" helyett, biztos munkahely a szakmádban, vagy saját lakás. Stb.
Tehát mi az, amiről azt gondolod, nagyban javítana az életminőségeden, elégedettségeden?
Nem hiszem.
Ikerlángom megtalálása adna nagyobb boldogságot.
Elsiettem. Konkrétum kell?
Egyszerűen több költőpénzre vágyok. Nem akarom elfogadni hogy 40 éves koromig ki kell apróznom a söröm, vagy kupon nélkül be kell beégjek a könyvesboltban a hónap végén. Többet akarok szórakozni, nem kéthetente akarom kiereszteni a gőzt napi 8 óra robotolás és/vagy tanulás után. Többet szeretnék félrerakni. Kicsi a lakásom. Régi a bútorzat. Jól jönne pár új ruha. Anyámnak is szeretnék adni, és nem csak ünnepekkor. Jó lenne legalább a rezsije egy részét kifizetni, hogy legalább annyival többől gazdálkodhasson.
Van egy lány aki eléggé tetszik. 3-4 hete ismertem meg. Még csak nem is a barátom, nem is akarom hogy "csak" az legyen. Kb. kétnaponta találkozunk, 5-10 percig beszélgetünk, nagy ritkán egy-egy órát. Nem mondanám hogy ismerem a szó szoros értelmében. Ha egy 100 darabos puzzle lenne, most 10-15 darabbal próbálnám kirakni a képet. Amit eddig láttam belőle, az elbűvölő, "perfect-match". Nem fogok hazudni, jól esne ha nem kellene a nagyszámok törvényére hagyatkozni hétvégenként ha kanos vagyok, de elsősorban egy barátnőre vágyok, annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!