A rasszisták mi jogon ítélkeznek, ha ők sem jobbak, hisz ok nélkül bántanak embereket?
Ő, mi történik itt? Nácik, fasiszták, liberálisok?!?!
Mi a?
Ay carramba! Fogalmam sincs.
Előző: már bocs, de ismersz te engem? Miért vagyok rasszista, fasiszta és náci, mely szavaimból következtettél erre?
47 es nek
nekem is hasonlo uzenetek jottek a "szabadgondolkodotol".
ilyenkor latom milyen jo hogy en rasszista vagyok nekem nincs szuksegem hogy ilyen privatokat irjak.
kisebbsegi a lelkem azert ilyen zavarodott;-)))) nekem a fajtajahoz illon anyamat keszul legyilkolni, kar hogy nem irta hogy a hollo vajja ki a majamat az egy tipikus rajuk jellemzo dolog. csak nevetni lehet rajtuk, na meg utalni az egesz mocsok fajtat.
Hm, az lehet, hogy Mick Jagger másokkal való kommunikálása nem a legesztétikusabb, amikor a rasszizmusról folyik a szó, de éppen ez az, hogy olyankor RÓLA van szó, nem pedig másról. Például most fölkérlek téged, hogy jellemezz 10 olyan antirasszista embert, akiknek még a nevét sem ismered, de mond el minden tulajdonságát!
Várom a válaszod...
"csak nevetni lehet rajtuk, na meg utalni az egesz mocsok fajtat."
Pardon, de ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!