Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rasszisták mi jogon ítélkezn...

A rasszisták mi jogon ítélkeznek, ha ők sem jobbak, hisz ok nélkül bántanak embereket?

Figyelt kérdés

2016. szept. 15. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Azok akik pedig nem képesek tapasztalatok alapján következtetéseket vonni, azok buták. Nem tudom, hogy nem ölték még meg magukat egy balesetben
2016. okt. 15. 17:14
 42/75 anonim ***** válasza:

At carramba

nem gondolom hogy aki rasszista (mint pl. en) azt zavarja mondjuk a te velemenyed.

ugysem forgunk egy korben tehat mindegy hogy te mit gondolsz rolam attol az en meggyozodesem nem fog valtozni.

2016. okt. 16. 05:12
 43/75 Ay carramba! ***** válasza:

Utolsónak:

Ó, én teljes mértékben egyetértek veled, csak hát, mint a mondás tartja: Minden a nézőpont, és a tájékozottság kérdése. Amúgy az "Ay carramba!" spanyolul azt jelenti, hogy: azt a mindenségit, a kutyafáját basszuskulcs, a francba...stb.

2016. okt. 16. 14:00
 44/75 anonim ***** válasza:
De tilos káromkodni ezen az oldalon
2016. okt. 16. 14:03
 45/75 Ay carramba! ***** válasza:

Ja, és én nem rólad gondoltam azt, amit mondtam, hanem magáról az ideológiáról. Mivel a rasszizmus fogalma a következő:

-Olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.

ESTA MIERDA!

2016. okt. 16. 14:05
 46/75 anonim ***** válasza:
Éljenek az antifasiszták!
2016. okt. 16. 16:01
 47/75 anonim ***** válasza:

Mick Jagger(a 44-42%os "szabadgondolkodó" és nyitott" emberke) eddigi privát üzenetei:

"DÖGÖLJ MEG TE ELŐÍTÉLETES BÜDÖS GEC..I!!!!"

"ROHADJ MEG TE ELŐÍTÉLETES KIS SZARRÁGÓ RASSZISTA GECY!!!!!"

"HAGYJÁL BÉKÉN TE ROHADT FOS SZEMÉT GE....CI KÖ....CSÖG!!!!!!"

"SZOPD KI ANYÁDAT TE SZÉLSŐJOBBOS FASISZTA SZARDARAB!!!!!!!"

Ha ilyenek vannak a nem rasszisták oldalán, akkor büszke vagyok, hogy rasszista vagyok

2016. okt. 16. 16:05
 48/75 anonim ***** válasza:
#47 Anyádat te kis szar!
2016. okt. 16. 17:05
 49/75 anonim ***** válasza:

42%, min húztad fel magad ennyire? Most komolyan, ezzel lejáratod a liberálisokat. Mindazonáltal az utolsó kétoldalnyi válasz a tökéletes példa arra, hogy bizonyos helyzetekben a rasszisták sokkal nyugodtabban tudnak viselkedni, mint az elfogadó (ami mások véleményére is kiterjedhetne) liberálisok. (Az mellékes, hogy én inkább az utóbbihoz tartoznék szívesebben.)

Szóval előző, nyugodj már le és ne zaklasd az embereket!

2016. okt. 16. 18:24
 50/75 anonim ***** válasza:
#49 Te fasiszta,náci,rasszista köcsög,anyádnak liberálisozzál!Le a rasszizmussal!
2016. okt. 16. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!