Hogyan kezelitek a stresszt azesetben, ha ráhatásotokon kívül történik valami, de ellenetek?
Figyelt kérdés
Például valaki betörte az ablakodat, vagy odaszart a kapud elé, vagy szétverte a kocsidat és hasonlók.2016. szept. 7. 23:54
1/3 anonim válasza:
ezek nem problémák.
a probléma ott kezdődik,hogy halálos beteg az egyik szeretted mondjuk.
vagy lehetetlen anyagi helyzetbe csapdába kerülsz önhibádon kívül.
ilyen estekben még a haragodat sem tudod kiélni mert nincs kin.
míg a példádban lévő esetekben egyszerű a dolgod.
2/3 anonim válasza:
Mma-ra jarok. Most kell uj kesztyut vennem, mert szetlapitottam a mostanit.
Szerelj fel wifis kamerakat elrejtve es nezd telorol. Nagy felbontasu ejjellato kamera kell oda. Es kezdodhet a jatek.. :D
A szomszedom is ezt teszi egy belvarosi hazban a lakasai miatt. Az en ajtom is nezi.. Amugy ezt szandekos rongalasnak hivjak :ablakbetores, kocsiszetveres.
N
3/3 anonim válasza:
Szarul. Az utóbbi pár évben gyakran fordulnak elő velem ilyenek, mostanában meg halmozottan. Nem baj, legalább tudom, kik voltak azok, akikre rossz időben számíthattam. Nincsenek sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!