Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Srácok/Férfiak! Ti hogy...

Srácok/Férfiak! Ti hogy kezelitek a leszbiket?

Figyelt kérdés

Ha láttok utcán, plázába akárhol h egymásnak hízelegnek, flörtölnek, egyesek a pasit is semmibe veszik lenézik, gyűlölik, s nem kivételeznek. ugyanúgy futnak a saját nemükért "nyalják egymást, büszkén kimutatva, mintha normális lenne..

Ti hogy vagytok vele ? észre se veszitek vagy jól ki is röhögitek a hátuk mögött ? Mert szrintem szánalmas, undorító! Nem vagyok nő gyűlölő, de az én szemembe egy ilyen nem Nő. engem irritálni szokott h látok ilyet. és sajnos egyre több ilyet látni.

2014. ápr. 28. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, véletlenül nem nő vagy?

A elég sok pasit izgalomba hoz, hogyha két lány pláne ha szexisek, egymást falják.. őket ez nem zavarja.

Engem pedig.. nos nekem mindegy végülis, csak ha már elfogadjuk azt, hogy két nő is falhatja egymást az utcán, akkor már két pasi is.. vagy egyik se.. amúgy nekem mindegy a dolog..

2014. ápr. 28. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenestre én nem tartom undorítónak a dolgot.
2014. ápr. 28. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem ha egy csaj és egy pasi nyalja-falja egymást, az így ugyanúgy irritál, amit kettesben kell csinálni, azt ne az utcán, persze, ha egy csók vagy ölelés esetleg egy kézfogás belefér de ne ölelkezzenek az utcán mindenki szeme láttára...

Ezt most meleg, nem meleg párokra egyaránt értem :)

2014. ápr. 28. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Számomra ugyanolyan mintha egy fiút és lányt látnék nyalni falni egymást. Az is lehet undorító is, aranyos is (bár az már nem a nyalni-falni stílus). Nem értem mért kell különbséget tenni a melegek között
2014. ápr. 29. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!