Ti hogy kezelitek azt, amikor valaki trollkodik, vagy még annál rosszabb hozzáfűzést tesz a kérdéseitekhez?
Tehát alapból nem ő írja a kérdést.
Egyik nap írtam ki egy nagyon fontos kérdést (mármint nekem fontos)és valami kis majom trollkodott, majd "rendőrnek" adta ki magát, aztán privátban is írt, egy tök durvát, ami már 100000000%-ban igazolta, hogy nem hogy ő nem rendőr, de még rendőrt sem látott.
Akkor nekem tök rosszul esett, nem válaszoltam a privát kis levelére, (gondolom azt hitte, hogy övé az utolsó szó, és most dagad a kis tini mellecskéje, de hiába)
Ilyenkor ti mit tesztek?
Nem verhetem így távolból pofán.
Vagy egyszerűen csak nyeljek, hisz végül is ez egy anonim oldal?
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, a hozzászólását értékeled (nem hasznos) és kész
A többi hozzászóló aki komolyan veszi a dolgot szintén így tesz
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ha én olyan kérdést teszek fel, amikor tényleg nagy segítségre lenne szükségem és ilyen senkiházi szólogat be, akkor van hogy válaszolok neki.
Tudom nem kéne, de annyira belém tudják vágni a kést!
Akkor majd máskor valahogy elővigyázatosabb, és türelmesebb leszek!
Van egy angol mondás: Don't feed the trolls.
Elferdített magyaros változata: ne adj kárt a kárörömhöz.
"Tini"
Ezt miből is tudod?
Bár látatlanban is neki adok igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!