Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek átvágott ez az...

Szerintetek átvágott ez az öreg nő, aki buszjegyre kért pénzt?

Figyelt kérdés

Ma mentem vidékre és megszólított egy idős nénikeforma nő, aki azt mondta, hogy nem kéregető és hogy elnézést kér, de nem tud hazamenni és buszra kellene neki pénz. Eddig tök rendes is volt. Kicsit megsajnáltam, tudom hogy nem kellett volna, elővettem az apróm, de félreértettem az összeget, adtam neki valamennyi, utána visszavettem mert amikor kijavította h mennyi kéne, újra át kellett számolnom (mondtam, hogy nekem is kell az apró a buszjegyre) és ezért visszavettem tőle. Erre kicsit bunkón visszaszólt, hogy most visszaveszem?? Ezen úgy ledöbbentem, hogy vissaszólni se tudtam, már késésben voltam, hagytam ami nála volt és otthagytam...

Olyan érzésem van, hogy átcseszett és most haragszom magamra.....400nak értettem amennyit kért, kb adtam neki 300at, erre mondja h 700... és hogy nekem mennyi kell.... a saját pénzemből. Nem is tudom, hogy nem ordítottam le a fejét, egyébként nem tűnt tényleg csövesnek.

2016. aug. 28. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
balek
2016. aug. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!