Szerintetek átvágott ez az öreg nő, aki buszjegyre kért pénzt?
Ma mentem vidékre és megszólított egy idős nénikeforma nő, aki azt mondta, hogy nem kéregető és hogy elnézést kér, de nem tud hazamenni és buszra kellene neki pénz. Eddig tök rendes is volt. Kicsit megsajnáltam, tudom hogy nem kellett volna, elővettem az apróm, de félreértettem az összeget, adtam neki valamennyi, utána visszavettem mert amikor kijavította h mennyi kéne, újra át kellett számolnom (mondtam, hogy nekem is kell az apró a buszjegyre) és ezért visszavettem tőle. Erre kicsit bunkón visszaszólt, hogy most visszaveszem?? Ezen úgy ledöbbentem, hogy vissaszólni se tudtam, már késésben voltam, hagytam ami nála volt és otthagytam...
Olyan érzésem van, hogy átcseszett és most haragszom magamra.....400nak értettem amennyit kért, kb adtam neki 300at, erre mondja h 700... és hogy nekem mennyi kell.... a saját pénzemből. Nem is tudom, hogy nem ordítottam le a fejét, egyébként nem tűnt tényleg csövesnek.
Másik szemszög:
Kedves kisunokám!
Ma rettenetesen kínos dolog történt velem a buszon. Hazafelé menet sajnos elhagytam a pénzem, ezért próbáltam az arra járóktól kérni. Az egyikük úgy látszik nagyothalló (kölcsön is adtam volna a hallókészülékem neki, de pont azt vittem javíttatni, ezért kellett bemenjek a városba) és 700 forint helyett 400-at adott. Amikor láttam akkor mondtam neki még egyszer, hogy "700 a jegy, aranyoskám", erre ő kivette a kezemből a 300-at. Hökkenten megkérdeztem, hogy miért veszi vissza, erre ő nálam hagyta azt a pénz, amit már egyszer kivett a kezemből és mogorván otthagyott.
"de nem tud hazamenni és buszra kellene neki pénz."
Jó öreg kéregetős szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!