Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen kérdéseknek örültök?

Fiúk! Milyen kérdéseknek örültök?

Figyelt kérdés
Mikről szerettek beszélni? Pl az nem túl uncsi, ha valaki azt kérdezi, hogy mi a kedvenc színetek? Szerintem de. Milyen témákról szeretitek ha kérdeznek titeket?
2016. aug. 21. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én most azt szeretném hallani, hogy "Adjak neked 5 millió forintot?"

22/F

2016. aug. 21. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Társadalmi, politikai, szociális témák. Filmek, zenék, könyvek, képregények, rajzfilmek.
2016. aug. 21. 18:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát azt én is. :D
2016. aug. 21. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha kissé mélyebb kérdéseket tesznek fel.

pl mi a véleményem erről vagy arról,vagy ha megtudja az érdeklődési körömet.

pl saját magamból indulok ki

Megkérdezed mit csináltam ma/héten->kiragadsz belőle vmit amihez hozzá tudsz teis szólni(pl h én szeretem az aktuálpolitikát)->kikéred a véleményem h mi a véleményem a mostani ukrán háborúról->nézeteim által megismersz némiképp engem is

tehát olyn kérdéseket szeretek amik ugymond "RÁM" világítanak

2016. aug. 21. 18:02
 5/8 Blade Bone ***** válasza:
77%
Én bármilyen kérdésnek örülök, szeretem ha érdeklődőek velem szemben. :)
2016. aug. 21. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában egy fiúnak már akkor széles mosolya lesz ha a lány érdeklődik iránta és nem fordítva. Persze ez nem univerzális, ha egy fiúnak nem jössz be, ezzel se fogsz tetszeni, de ha van kémia egy fiú/férfi lány/nő között, akkor mindegy mit teszel fel. Persze, és ez viszont már univerzális mindenki szereti kifejteni a véleményét, szóval ha hosszú válaszokat akarsz fogadd meg a 2#-es tanácsát.
2016. aug. 21. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ha minden nap hatszor rákérdezel a kedvenc színemre, az már csöppet uncsi. :D

De ha simán csak megkérdezed, az miért lenne az?

A téma meg adja magát. Nem lehet előre megmondani, hogy milyen téma az izgalmas, és mi nem az, ez teljesen személytől és helyzettől függő. Viszont az tény, hogy az érdeklődés minidg jól esik. :)

2016. aug. 21. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha barmit visszakerdez annak mar orulok, mert azt jelenti hogy erdeklem. Netes ismerkedesnel rengeteg lanynal tapasztaltam, hogy csak valaszolgat a kerdesekre.
2016. aug. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!