Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültök annak hogy éjfélkor...

Örültök annak hogy éjfélkor új év kezdődik?

Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Ettől még semmi nem fog változni,ugyanolyan ember maradok mint eddig. Nem fogadok meg semmit,mert ha változtatni akarok akkor ezt bármikor megtehetem.
2015. dec. 31. 16:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen. Ha feljön a nap, számomra akkor kezdődik meg az új év.
2015. dec. 31. 16:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mèrtèkben egyetèrtek az első hozzászólóval. Ugyanolyan nap lesz mint a többi. Annyi különbsèggel hogy több lesz a rèszeg:D Ès ha valamkt akarnál kezdenk, válroztatni, bármikor megteheted. Az új èv csak egy kifogás.
2015. dec. 31. 16:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem érdekel.
2015. dec. 31. 16:49
 5/16 bandi6891 ***** válasza:
rosszabb évre számítok jövőre,méghozzá sokkal rosszabra,valamiért ezt érzem,pedig soha nem éreztem még így.
2015. dec. 31. 16:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Dr. Zacher Gábor biztos örül neki. :)
2015. dec. 31. 16:54
 7/16 Blade Bone ***** válasza:
Én már megfogadtam rég, hogy jövőre jobb lesz, ezt nem kötöm az újévhez, egyébként én csak a nyarakat veszem figyelembe :D így szemmel látható a változás. :) Szóval majd a nyárnak fogok örülni.
2015. dec. 31. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Az jobban érdekel, hogy hétfőn megkapott fizetésemen rajta lesz e a + fizuemelés vagy sem.
2015. dec. 31. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan nap mint a többi. És csak azt jelzi, hogy közeledik egy nagyon nem várt vizsgám.

Amúgy meg kétlem, hogy Zacher örülne annak, hogy többed annyit kell dolgoznia mint az év többi napján. A sürgősségin sem fognak örülni a részeg petárdázáskor lerobbant ujjaknak.

2015. dec. 31. 16:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem a régi is jó volt, minek örüljek?

Éjjel majd megbolondulnak a kutyák a petárdázástól. Macskákat már ki sem engedtem. Reggel seperhetem az összetört üveget, vihetek forró vizet előbb a hányásra, mert a járdára kell okádni.

Semmi bajom a KULTURÁLT szórakozással.

2015. dec. 31. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!