Csajok, örültök ha le tudtok győzni egy fiút szkanderben? :D
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 17:57
1/10 anonim válasza:
Ha ő hívott ki, akkor igen, olyat meg nyilván nem hívnék ki én, akiről ránézésre valószínűnek tartom, hogy lenyomnám szkanderban. (Mondjuk eddig eleve csak úgy szkanderoztam, hogy más hívott ki, nem én őt.)
2/10 meow26 válasza:
Nem indít be... Meg hát, elég filigrán vagyok, amelyik pasit legyőzöm, az szégyellje magát... :D
3/10 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel. Szerintem egy lánynak nem feltétlenül kell győznie a szkanderben.
4/10 anonim válasza:
Egyetértek az 1. hozzászólóval. Szóval ha ő hív ki, akkor igen, bár sokkal kisebb vagy nagyobb ellenféllel azért nem állnék ki (nővel sem).
5/10 anonim válasza:
Én örülnék :D biztos nyelvnyújtva cukkolnám utána :D
6/10 anonim válasza:
Aki tényleg olyan gyenge hogy engem nem tud lenyomni az nem is hívna ki :D meg nem is szkanderoznék vele :)
Azt utálom ha direkt megadják magukat szakbderban, akkor is ha fiú az illető, és egyértelmű hogy le tud nyomni... :D kifejezi mennyire gyengének talál, hogy még le se játsza velem rendesen :D pedig amúgy az vagyok, dehát na :D
7/10 A kérdező kommentje:
5. Miért cukkolnád? :D
2016. márc. 29. 09:50
8/10 anonim válasza:
Miért ne? :D pl a barátom bírja mikor szivatom, bosszantom, trollkodok vele :"D én meg szeretem az ilyesmit, szóval ha őt győzném le tuti cukkolnám:P
9/10 A kérdező kommentje:
Le tudnád győzni amúgy a barátodat? :)
Hogyan cukkolnád? :D
Nem lenne ciki, ha legyőznéd? :D
2016. márc. 30. 17:03
10/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy le tudnám győzni mert falat mászik+parkourozott és eléggé erős karja van xD de mondjuk valami alantas dologgal elvonnám a figyelmét és akkor győznék. :D És hogy cukkolnám? Nem tudom...kisleányzónak hívnám vagy valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!