Hogyan állhatok bosszút, védhetem meg magam azokkal az utolsó férgekkel szemben akik beszólogatnak? 25N
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 13:06
11/18 A kérdező kommentje:
De rosszindulatú emberek vannak itt is! SEMMI empátia, ilyenek az emberek....
2016. aug. 11. 15:48
12/18 anonim válasza:
Kedveském, mi a rosszindulatúság pl. abban, ha valakit orvoshoz küldenek? Az lenne a rosszindulatúság, ha azt a választ kaptad volna, hogy halj bele a kórságodba, nem? Ehelyett inkább azt kaptad, hogy szeretnék, ha meggyógyulnál! Ne is haragudj, de szerintem ez kicsit sem rosszindulatúság! Valamit nagyon félreértettél...
13/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a kedveskéd... Ilyen lenéző hangon is csak rosszindulatból lehet szólni...
2016. aug. 14. 22:35
14/18 A kérdező kommentje:
Mert az teljesen normális, hogy egy lánynak, nőnek, szó nélkül kell tűrnie, kötelessége meglapulni, mint szar a gazban ha szó szerint napi szinten, akár napi többször is terrorizálják, beszólogatnak neki.
Tűrnie kellene azt, hogy nem tud végig menni a városon otromba beszólogatások nélkül, tűrnie kell azt, hogy nem tud nyugodtan végig utazni háborítatlanul egy vonatutat, hogy ne kezdené el terrorizálni valaki, nem migráns, hanem alpári, lezüllött MAGYAR, részeg vagy román.
Tűrnie kell-e, hogy bármikor, bárhol ocsmány módon beszólogatnak neki, tűrnie kell minden jöttmenttől a szexuális megjegyzéseket, tűrnie kellene teljes lelki nyugalommal, hogy bármikor, bárhol bántalmazhatják ocsmány szavakkal. Azok betegek akik szerint ezt tűrni kell!
2016. aug. 17. 12:44
15/18 A kérdező kommentje:
Szerintem kizárólag a legmocskosabb férgek szólnak be idegeneknek, akik képesek állatokat kínozni, akik képesek akár idegeneket is megölni, akik megvernek valakit azért, mert nem tetszik a ruhája, haja, bőrszíne stb., akik akár megerőszakolni is képesek valakit. Az ilyen lelkületű embereket súlyosan meg kellene büntetni, hogy egy életre jegyezzék meg, hogy alapvető emberi kötelesség tisztelni annyira idegeneket, hogy nem ártunk nekik, nem szólnak be féreg módjára.
2016. aug. 18. 13:16
16/18 A kérdező kommentje:
Sajnálatos, hogy az a beteges aki még képes tisztelni embertársait alapvető szinten!
2016. aug. 18. 13:18
17/18 anonim válasza:
Hogy nézhetsz te ki, vagy mi van veled? Átlagon felüli mellbőségem van és nem vagyok túlsúlyos, ezzel máris "kivívtam" hogy megjegyzéseket kapjak időről-időre, mégsem érzem azt, amiről te írsz, hogy sehová sem mehetnék, mert mindenki durvákat szólna be. Te túlzol, vagy valamivel direkt kiprovokálod akkor a durvaságot.
18/18 anonim válasza:
Hol laksz ahol ez történik? Itt eén ilyet nem vettem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!