Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki kirakja a mellét és olyan...

Aki kirakja a mellét és olyan ruhákat vesz fel, okot ad rá, az viselje el azt hogy beszólogatnak neki, s ő rá hajt minden jött ment ember, igazam van?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Van benne valami.
2016. júl. 4. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Így is úgy is kénytelen elviselni. De a legtöbb férfi is undorító, aki jól néz ki, nyugodtan fel vehet ilyen ruhát szerintem, csak ne legyen qvás.
2016. júl. 4. 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Aki ezt csinálja, csak testével él, így ha emberek ezt véleményezik, mármint, ennyire idióta vadbarom, mindent eldob csak, mutogassa testét, akkor igen. És persze akik csak üríteni akarnak benne, azt is el kell viselnie, mert ő választotta ezt.., igen.
2016. júl. 4. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
nem biztos.
2016. júl. 4. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen melegben én is mélyebben dekoltált felsőket hordok, igaz nem olyanokat, hogy kibuggyanjon a fél mellem és nem turbózom fel még push-up melltartóval. Igaz nem is hordok melltartót, mert egyszerűen nem bírom elviselni, viszont a bimbóm általában hegyesen áll, ezért már volt, hogy megjegyezte férfi ismerősöm, hogy "mi van, be vagy izgulva?" Nem értem miért rögtön erre gondolnak, én sem kérdezem meg egy pasitól, ha a nadrágja többet enged láttatni, hogy "neked most álla farkad, vagy alapból ekkora?"

A nyár az ilyen, és szerintem nem ad okot beszólogatásra egy ruhaviselet.

Valóban kihívásra ad okot, ha valaki túlzottan kirakja a kirakatba, de megjegyzéseket sem illik tenni minden "jött ment " embernek.

2016. júl. 4. 12:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő, egy dekoltált ruhával okot ad a beszólogatásra, akkor egy félmeztelenül dolgozó kőműves férfi pl miért nem?

Miért más a kettő? Egy nő húzódjon meg, mert a férfiak nem tudnak uralkodni magukon ha mellet látnak? Aki így gondolja, annak elég lesújtó véleménye van a férfiakról.

2016. júl. 4. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem viselje el, tud bármi mást tenni? De lehet ízlésesen meg ízléstelenül is úgy felöltözni.
2016. júl. 4. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem mélyen dekoltált, de mellvonalnál vágott felsőim vannak csak 10 éves korom óta, és senki nem szólt be, pedig nagyok a melleim. Hozzáteszem, hogy nem is vagyok nádszál, de nagydarab sem.

Egyébként ez azért hülyeség, mert az ember nem egy kommentszekció. Olyat nem kiabálnak, hogy "rosszul áll a sárga, csajszi", vagy "a pántos szandálban rövidebb a lábad".

Amíg ez csak a nőkre és a szexualitásra korlátozódik, addig ez zaklatás. De én is minőségi férfiakat ismerek, ezen a szinten max. a tinik vagy a cigányok vannak.

2016. júl. 4. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Erre egyszer volt egy jó képregény. Ha te izompólóban jársz, és kidobod az izmaidat, akkor okot adsz rá, hogy veled cipeltessem haza a táskámat? Hiszed mutogatod az izmaidat, ergo arra hívod fel a figyelmet, hogy erős vagy. Akkor mostantól te viszed haza a kezem ügyében lévő dolgokat.
2016. júl. 4. 12:50
 10/11 anonim ***** válasza:
És a félmeztelen pasiknak beszólhatok?
2016. júl. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!