Aki kirakja a mellét és olyan ruhákat vesz fel, okot ad rá, az viselje el azt hogy beszólogatnak neki, s ő rá hajt minden jött ment ember, igazam van?
Ilyen melegben én is mélyebben dekoltált felsőket hordok, igaz nem olyanokat, hogy kibuggyanjon a fél mellem és nem turbózom fel még push-up melltartóval. Igaz nem is hordok melltartót, mert egyszerűen nem bírom elviselni, viszont a bimbóm általában hegyesen áll, ezért már volt, hogy megjegyezte férfi ismerősöm, hogy "mi van, be vagy izgulva?" Nem értem miért rögtön erre gondolnak, én sem kérdezem meg egy pasitól, ha a nadrágja többet enged láttatni, hogy "neked most álla farkad, vagy alapból ekkora?"
A nyár az ilyen, és szerintem nem ad okot beszólogatásra egy ruhaviselet.
Valóban kihívásra ad okot, ha valaki túlzottan kirakja a kirakatba, de megjegyzéseket sem illik tenni minden "jött ment " embernek.
Ha egy nő, egy dekoltált ruhával okot ad a beszólogatásra, akkor egy félmeztelenül dolgozó kőműves férfi pl miért nem?
Miért más a kettő? Egy nő húzódjon meg, mert a férfiak nem tudnak uralkodni magukon ha mellet látnak? Aki így gondolja, annak elég lesújtó véleménye van a férfiakról.
Nekem nem mélyen dekoltált, de mellvonalnál vágott felsőim vannak csak 10 éves korom óta, és senki nem szólt be, pedig nagyok a melleim. Hozzáteszem, hogy nem is vagyok nádszál, de nagydarab sem.
Egyébként ez azért hülyeség, mert az ember nem egy kommentszekció. Olyat nem kiabálnak, hogy "rosszul áll a sárga, csajszi", vagy "a pántos szandálban rövidebb a lábad".
Amíg ez csak a nőkre és a szexualitásra korlátozódik, addig ez zaklatás. De én is minőségi férfiakat ismerek, ezen a szinten max. a tinik vagy a cigányok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!