Hogyan állhatok bosszút, védhetem meg magam azokkal az utolsó férgekkel szemben akik beszólogatnak? 25N
Először is csillapodj le. Ha meg beszólogatnak vagy utánad akkor valószínűleg páratlan szépséggel rendelkezel:)
Engedd el a füled mellett , és sétálj úgy mint aki meg se hallotta:)
Hogy vetemedhetnek ilyesmire emberek? Ez olyan, mintha egy ismeretlen egyszer csak nekem esne és megverne. Szomorú, hogy itt tart a világunk, hogy büntetlenül lehet idegeneket terrolizálni. Ebbe bele lehet őrülni. Volt már idegösszeomlásom emiatt amiért ilyenek az emberek.
Szexuális jellegű beszólogatások, a testem minősítése, ez olyasmi amiért kötelességem kiállni önmagamért megvédeni, tudják meg, hogy nem tehetik ezt meg büntetlenül, mások megalázását, tárgyként kezelését, kötelességük lenne betartani a tisztes távolságot, idegeneket tisztelni alapvető emberi kötelesség lenne szerintem. Ez személy elleni erőszak, zaklatás, sportot űznek belőle. Tragédia. Félek kimenni ilyen szóbeli támadások, zaklatások miatt kimenni az utcára. RETTEGEK, mert nem tudok úgy végig menni a városon, hogy ne szóljanak be, ne terrorizálnának! Hogy lehet így élni? Járjak verőemberekkel akik kísérgetnek és úgy véget vethetnék a terrorizálásomnak? Vagy csak a koporsóba bújhatok el az ilyenek elől? :(
Ha ennyi év alatt nem sikerült elengedni a fülem mellet az ilyen kret.éneket akkor ez már nem fog sikerülni...
Egész életemben én voltam a kirekesztett, akit mindenki b.s.zta.tott, betelik a pohár néha na...
Az igazságérzetem és az, hogy kiálljak önmagamért azt diktálja, hogy védjem magam életre halálra, fújjam le gázspayvel aki beszól vagy minimum ordítsak vissza... Ennyit meg kell tennem önmagamért, ha éveken át hagytam magam szekálni, tönkretenni.
Aludni sem tudok emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!